Vije-sti

The Queen Show ovaj petak u Zagrebu

The Queen Show ovaj petak u Zagrebu

Predstava se mora nastaviti – u godini i mjesecu u kada obilježavamo dvadeset i pet godina od smrti jedinstvenoga Freddieja Mercuryja, frontmena kultne rock grupe The Queen, će se u petak, 18. studenoga, u zagrebačkom Boćarskom Domu održati rock spektakl "The Show Must Go On“ sa međunarodno priznatom The Queen tribute grupom The Bohemians koji će nastupiti uz dvadeset i pet članski simfonijski orkestar iz Poljske pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson iz New Yorka. Stoga budite spremni na energičnu, divlju vožnju kroz najveće hitove jedne od najpopularnijih svjetskih rock grupa svih vremena!

Izvedbom najvećih himni legendarnih The Queen, izvođači će vam pružiti bombastični audio-vizualni nastup te proći kroz vrijeme kada su The Queen s Freddiem na čelu osvajali svijet svojim finim klavirskim kompozicijama, vječnim rock remek-djelima i zaraznim pop himnama, kao što su: "Bohemian Rhapsody", "Killer Queen", "Crazy Little Thing Called Love", "The Show Must Go On", "We Will Rock You", "We Are the Champions", "Anoter One Bust the Dust", "Don't Stop Me Now", "A Kind Of Magic", "Radio Ga Ga", "Under Preasure", "I Want It All", "I Want to Break Free", "One Vision", "Barcelona", "Invisible Man", "Innuendo" te mnoge druge.

The Bohemians (Rob Comber – vokal, klavir, akustična gitara, Christopher Gregory – gitara, Wayne Bourne – bubnjevi, Kevin Goodwin – bas gitara) okupili su se prije dvadest godina s naumom da odaju počast veličanstvenim The Queen. Željeli su dokazati svijetu i sebi da su jedna od najdinamičnijih i najuzbudljivijih tribute grupa na svijetu, što im je i uspjelo! The Bohemians se mogu pohvaliti sa nastupima tako u Velikoj Britaniji, Europi kao i drugim zemljama širom svijeta, nastupima u dvoranama, na festivalima, stadionima, U više navrata su nastupili i za službeni fan klub The Queen. Ovoga puta dolaze u pratnji poljskog simfonijskog orkestra pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zbora i sopranistice Lynelle Jonsson.

Orkestar je bio sastavljen 2000. godine za produkciju mjuzikla "Evita". "Evitu" su po Europi predstavljali još godinama kasnije, dok su kasnije nastupali i u brojnim predstavama i mjuziklima, kao što su "Jesus Christ Superstar", "Musical Classics", "ABBA & Sinfonie" te "Fantom from opera". Voditelj i osnivač je talentirani dirigent, skladatelj, aranžer Piotr Oleksiak koji je završio je glazbenu akademiju u Gdansku, latvijsku glazbenu akademiju u Rigi, a svoj talent usavršio je u Austriji, Njemačkoj i Nizozemskoj. U prošlosti je sudjelovao s mnogim opernim kućama, filharmonijama i kazalištima, dirigirao je mnogim koncertima, kazališnim predstavama i mjuziklima, od kojih ćemo izdvojiti "Evita", "Jesus Christ Superstar", "Scrooge, From the Life of Musical Tailors", "Fantom from opera", "Fire of Dance", "Musical Starlight", "The Gypsy Byron", "Bat", "Magic Flute", "Evgenij Onjegin", "Nacht der Operette", "Spectacular Night of Queen". Sopranistica Lynelle Jonsson poznata je po svojim nastupima s New York Gilbert and Sullivan Players te nastupima u "The Pirates of Penzance", "The Mikado", "The Music Man", "The Sound of Music", "The Buddy Holly Story" i mnogim drugim dijelima...

Ne propustite nezaboravan rock spektakl "The Show Must Go On – the Queen Show", prvoklasnu glazbu, brojne iskusne glazbenike i bombastičan audio-vizualni nastup  u sjećanje Freddieja Mercuryja, u petak, 18. studenoga, u zagrebačkom Boćarskom Domu, Prisavlje 2, s početkom u 20 sati.

Ulaznice po akcijskoj cijeni od 160 kn u prodaji do 1. listopada. Od 02. listopada će ulaznice koštati 180 kn dok će na dan koncerta ulaznice koštati 200 kn. Limitirani broj ulaznica za tribine možete kupiti po cijeni od 170 kn do 1. listopada i 190 kn od 2. listopada, te 210 kn na dan koncerta samo preko eventim sistema.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni