Vije-sti

Tulum Kišnih Razdraganaca stiže na Interliber

Tulum Kišnih Razdraganaca stiže na Interliber

Nakon što su osvojili srca najmlađih, ali i njihovih roditelja, baka i djedova, od Rijeke do Dubrovnika, vesela družina Kišnih Razdraganaca stiže i na Interliber!

Za zagrebačku premijeru koja će se održati u subotu 16.11. od 16 do 17 sati, Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle pripremili su jednosatni tulum koji mališani neće zaboraviti, te će uz njih nastupiti i cijeli bend. Plesat ćemo, pjevati i igrati se! Na tulumu će djeca dobiti naljepnicu te će moći kupiti slikovnicu i CD, kako bi se tulum nastavio i kod kuće.

Nakon nastupa, slijedi potpisivanje i druženje s Ivankom, Mrletom te ilustratoricom Lanom Letović Perčin u Rockmarkovom kutku pored glavne pozornice.

Za dječji album imena "Kišni Razdraganci" kritika je izjavila da bi ga "trebalo bi ih uvrstiti u nacionalni kurikul i u školsku lektiru." (Večernji List, Hrvoje Horvat). Glazbu Ivanke i Mrleta nadopunjuje i vizualno ostvarenje glazbenih ideja – istoimenu slikovnicu koja je nastajala u istoj priči o "Kišnim Razdragancima", autorice Lane Letović Perčin.

Osim odličnog štiva za djecu na 32 stranice, uz slikovnicu dolazi i CD na kojem se nalazi 10 pjesama, te 12 razdraganih naljepnica s likovima iz slikovnice.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni