Vije-sti

Ulazak uz PCR test - službeno poznate procedure za ulazak na EXIT festival za posjetitelje iz Hrvatske

Ulazak uz PCR test - službeno poznate procedure za ulazak na EXIT festival za posjetitelje iz Hrvatske

EXIT je na svojim web stranicama objavio službene procedure za ulazak posjetitelja na ovogodišnje izdanje festivala. Prema predviđenim protokolima ulaz na Tvrđavu od 8. do 11. srpnja bit će ograničen na niz načina.

Za posjetitelje iz Hrvatske pravila su jednostavna. Za ulaz iz Hrvatske u Srbiju potreban je negativan PCR test ne stariji od 48 sati. Taj isti PCR test koristit će se u Novom Sadu prilikom direktnog ulaza na festival (za jednodnevne ulaznice) ili preuzimanja festivalskih narukvica (za 4dnevne ulaznice).

Posjetitelji s festivalskim ulaznicama, Regularnim ili VIP Gold, svoje vouchere će morati zamjeniti na Zamjenskim mjestima, uz predočenje PCR testa i osobnog dokumenta.

Posjetitelji sa jednodnevnim ulaznicama, Regularnim ili VIP Gold, zajedno sa PCR testom i osobnim dokumentom idu ravno na festivalske ulaze.

EXIT festival osigurao je tri lokacije u Novom Sadu na kojima će posjetitelji moći zamijeniti vouchere za festivalske narukvice. Zamjenska mjesta nalazit će se na Trgu slobode od ponedjeljka 5. srpnja do četvrtka 8. srpnja, zatim ispred Petrovaradinske tvrđave od utorka 6. srpnja do nedjelje 11. srpnja, kao i na Novosadskom sajmu od utorka 5. srpnja do nedjelje 11. srpnja, i to samo za one koji će raditi brze testove.

Na Exitovim službenim stranicama nalaze se kompletna pravila i koraci za ulaz na festival. Ova pravila je odobrio Krizni štab Republike Srbije.

Inače, rezultati ankete koju je EXIT nedavno proveo među kupcima ulaznica u Srbiji pokazali su da je više od 70% njih imunizirano. Čak 64% je primilo je cjepivo, a 8% preboljelo je Covid-19 u prethodnih šest mjeseci.

 

20. godišnjica EXIT festivala

Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala bit će održana od 8. do 11. srpnja 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svjetskih i regionalnih imena, kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Jonas Blue, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes, Laibach, Amira Medunjanin, Hladno pivo, Rundek & Ekipa, Senidah, Van Gogh, Vojko V, Buč Kesidi i mnogi drugi.

 

Ulaznice u prodaji danas do kraja dana!

U prodaji se danas do kraja dana nalazi ograničen kontingent ulaznica za EXIT festival 2021. po promo cijeni od 530 kn. Ulaznice se mogu kupiti isključivo na prodajnim mjestima i na stranicama www.entrio.hr. Ulaznice kupljene za izdanje 2020. g. vrijede za ulaz na ovogodišnji festival.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni