Vije-sti

Uskoro počinje našički Klan fest

Uskoro počinje našički Klan fest

U Našicama se ponovno održava trodnevni festival kreativnih radionica i alternativne glazbe pod nazivom KLAN FEST. Na ovogodišnjem izdanju nastupaju: Seven That Spells, Krankšvester, Dojo, Seljačka Buna, i mnogi drugi. Nakon prošlogodišnje suradnje u organizaciji Impulse Park Festa, udruga KLAN ove godine samostalno organizira trodnevni festival kreativnih radionica i alternativne glazbe pod nazivom KLAN FEST. Riječ je o festivalu smještenom u parku jednog od najuređenijih gradova kontinentalne Hrvatske. Festival će biti održan u srcu našičkog Velikog parka u trajanju od 3 dana, točnije od 28. 7. do 31. 7. 2016.

U četvrtak, 28. 7. festival otvaraju edukativne i kreativne radionice:
radionica "Slama" u izvedbi srednjoškolaca ukrašavanjem prostora festivala raznolikim oblicima slame; likovna radionica u kojoj će se okušati i najmlađi, članovi Društva "Naša djeca" u oslikavanju zastave festivala akrilnim bojama; radionica Crvenog križa "Simulacija alkoholiziranog stanja" kojom će se skrenuti pozornost na nemogućnost pravilnog prosuđivanja osobe pod utjecajem alkohola. Tijekom radionica prikupljat će se prehrambene i neprehrambene namirnice kako bi se podržao rad Socijalne samoposluge Našice. Navečer započinje warm-up party kao uvertira u glazbeni dio festivala.

U petak, 29. 7. nastupaju: Krankšvester, Dojo, Ribe, Indigoscience, Morn, DJ Moz i DJ Gogy.
U sklopu glazbenog programa održat će se i fotografska radionica kojom će se polaznike uvesti u osnove fotografiranja javnih događaja.

U subotu, 30. 7. nastupaju: Seven That Spells, Seljačka Buna, Penetracija, Harvo Jay, Clouie, DJ Max i DJ Distinctive.

Cijene ulaznica:
Festivalska ulaznica: 30 kuna
Dnevna ulaznica: 20 kuna
Napomena: ulaznica nema u pretprodaji te će ih biti moguće kupiti na samome ulazu na dan festivala. Također, u četvrtak, 28. 7. ulaz će biti besplatan kao i za sve sportsko-rekreacijske igre koje se odvijaju sva tri dana izvan prostora festivala!
Udruga KLAN ovim putem poziva sve zainteresirane pojedince da se slobodno priključe glazbenom dijelu festivala, kreativnim radionicama te sportsko-rekreacijskim igrama.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni