Vije-sti

Uskoro počinje Schengenfest 2015.

Uskoro počinje Schengenfest 2015.

Borba između dvije vatre, odbojka na pijesku, paintball, boćanje, igre bez granica…ukoliko vam niti to nije dovoljno, iznajmite čamac, „zabrijte“ na rafting i uživajte u prirodi. Panoramski letovi helikopterom, DJ-jevi (DJ Lovro, DJ Ambulance Boy, DJ Jackie, DJ Frenky, DJ Spinriders), sve to i puno više od toga, čeka vas i ove godine u Vinici, na festivalu sunca, glazbe i dobre zabave – Schengenfest 2015.! Festival započinje u srijedu 29. srpnja i traje do subote 01. kolovoza i u 4 dana nastupit će Rudimental DJ, Guano Apes, Asian Dub Foundation, Stahlzeit - službeni cover bend legendarne grupe Rammstein, Siddharta, Gramophonedzie LIVE Experience, Elemental, SARS, Sassja i mnogi drugi.

Ove godine na Schengenfestu, predstavit će se i neka malo manje poznata glazbena imena. Njegovo umjetničko ime je Samo Sam i u lipnju je objavio svoj prvi album „Sreča na vrvici“ na kojem gostuju dva iznimna glazbenika – Nipke i Erik. 

JAM Fuzz je peteročlani bend iz Celja. Koketiraju s  bluesom, rockom, popom i funkom s primjesama elektronskih elemenata. Uz raznovrstan glazbeni repertoar, najviše se ponose autorskim materijalom.

Cjelokupan line up po danima možete provjeriti na www.schengenfest.si

Schengenfest 2015. ima novi kamp!

Organizatori festivala ove godine su se još bolje pobrinuli za mnoštvo posjetitelja.

U kampovima Katra i Kupa u sjeni stabala moći će se boraviti već od  utorka 27. srpnja do 03. kolovoza i na taj način doživjeti pravo festivalsko iskustvo u prekrasnom okruženju i dobrom društvu čitavih 7 dana! Bit će uređena cijela infrastruktura s WC-om, tuševima, mjestima za piknik s već postavljenim roštiljima, restoranima i barovima s bogatom gastronomskom ponudom kao i dućan u kojem će biti moguće po nižim cijenama kupiti sve što je potrebno za nekoliko dana festivalskog kampiranja. U bogatom popratnom programu koji nudi razne radionice, sportske igre, koncerte i DJ program, neće nedostajati druženja i zabave za posjetitelje iz cijelog svijeta.

Kampiranje u kampovima Katra i Kupa je 30% jeftinije od redovne cijene i moguće je samo uz festivalsku ulaznicu.

Jeste li znali da na Schengenfest možete povesti i svoje ljubimce? Upravo je prošlogodišnja akcija Schengenfesta i Azila Dumovec bila pokrenuta s ciljem da se skrene pažnja na odgovorno ponašanje prema kućnim ljubimcima i ne napuštanje životinje koje je osobito često u vrijeme ljeta i godišnjih odmora. Vaši ljubimci mogu se slobodno kretati u kampu uz poštivanje zakonskih odredbi koje se odnose na držanje pasa na uzicama te čišćenju izmeta.

Cijene ulaznica:

Jednodnevna ulaznica 22,90€ 
Jednodnevna ulaznica + kamp 32,90€
Jednodnevna VIP ulaznica 37, 90€
Jednodnevna VIP ulaznica + kamp 47,90€

Dvodnevna ulaznica 44,90€ 
Dvodnevna ulaznica + kamp 54,90€
Dvodnevna VIP ulaznica 69, 90€
Dvodnevna VIP ulaznica + kamp 79,90€

Festivalska ulaznica 59,90€
(4+1 gratis 47,92€)
Festivalska ulaznica + kamp 79,90€
(4+1 gratis 63,92€)
Festivalska VIP ulaznica 89,90€
Festivalska VIP ulaznica + kamp 109,90€

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem www.eventim.hr i www.schengenfest.si.

Kupnja VIP ulaznice omogućava vam uživanje u nastupima na glavnoj pozornici s VIP tribine, brži i jednostavniji ulazak na sam festival, VIP WC, pristup chill out zonama i još brojne druge pogodnosti u kojima ćete uživati kao VIP gosti.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni