Vije-sti

Veliki povratak grupe Let 3  na društvene mreže

Veliki povratak grupe Let 3 na društvene mreže

Nakon nekoliko mjeseci propitkivanja od strane fanova, basist grupe Let 3, Damir Martinović Mrle napokon se oglasio po pitanju nestanka Let 3 Facebook profila sa stranica najpopularnije društvene mreže. Let 3 profil, koji je brojao preko dvadeset i pet tisuća fanova, nestao je nakon Mrletove čestitke za Uskrs, u kojoj je s mladim lukom u stražnjici čestitao Hrvatima Uskrs.

Vidjevši nanesenu nepravdu i poistovjetivši se sa svećenikom, čiji je napad na izjavu predsjednice Grabar-Kitarović da prakticira jogu rezultirao nestankom Mandurićeve Facebook stranice, Mrle je snimio osebujan video za ove teške trenutke kroz koje je Mrle nedavno i sam prošao.

Dragi don padre Ikea, vrijeme je da se ujedinimo i stanemo na kraj ovom hibridnom ratu te predlažem da se zajedničkim snagama borimo protiv ovakvih pojava u našem društvu - pozivam Vas da zajedno odradimo jednu seansu šupkoluk joge te usmjerimo svoju duševnu energiju ka razotkrivanju neprijatelja koji nam gasi Facebook profile - poručio je Mrle.

Let 3 nedavno je otvorio i novu Facebook stranicu, a Mrle ovim putem apelira svim fanovima da istu zaprate i podijele je bespućima interneta „unatoč i usprkos cenzuri“ jer - zajedno smo jači!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni