Vije-sti

Zagrijavanje za koncert Marija Biondija

Zagrijavanje za koncert Marija Biondija

[caption id="attachment_3431" align="aligncenter" width="547"]Mario Biondi (izvor: Facebok) Mario Biondi (izvor: Facebok)[/caption]

Svi ljubitelji šarmantnog Maria Biondija za nešto više od mjesec dana dobit će priliku čuti ga uživo u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a kako bi prikratili iščekivanje koncerta, Biondijev hrvatski fan club odlučio je 17. rujna u Alfresco baru okupiti poznata lica iz eno - gastro svijeta te počastiti sve prisutne playlistom DJ Chichka i Mrxa na kojoj će biti Biondi i njegovi suradnici poput Chake Khan ili Incognita! Nije tajna da mnogi hrvatski vinari Biondija zaista obožavaju, a u ovoj prigodi kušat će se vina Palčić i Franković!

Točne koordinate Alfresco bara su Trg hrvatskih velikana 1 u Zagrebu, a party započinje u 17 sati!

Mario Biondi, kojeg vole nazivati i talijanski Barry White, upravo se priprema za jesensku turneju, a na pitanje zna li nešto o Zagrebu i što će biti njegova poruka hrvatskim fanovimaodgovorio je: „Imam nekoliko prijatelja u Hrvatskoj, a jedan je poseban - Alex Perković. S njim sam dijelio strast prema glazbi i par godina smo zajedno snimali u studiju što me jako obogatilo! Naravno, jako sam sretan i ne mogu dočekati posjetiti prekrasnu Hrvatsku. A svojim fanovim mogu jedno poručiti da budu spremni za noć punu energije i dobre glazbe!“

Kako biste ovaj specifičan i seksi vokal upoznali još bolje i kako bi doživjeli tračak ljeta ako vam je ono promaklo zbog čestih kiša, DJ Chichak i Mrx puštat će Biondijeve hitove i pjesme s albuma „SUN“ ali i hitove njegovih prijatelja i suradnike kao što su Chaka Khan, Incognito, Al Jarreau, Live Tropical Fish ili Ray Charles!

Jedino što vi morate je doći do Alfresco bara 17. rujna od 17 sati. Vina Palčić i Franković čekat će spremna!


Ulaznice za Biondijev koncert 14. listopada u Lisinskom već su u prodaji, a možete ih kupiti na blagajni dvorane, putem ovlaštenih prodajnih mjesta sustava ulaznice.hr te online na www.ulaznice.hr po cijeni od 190, 200, 230 i 260 kuna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni