Vije-sti

Zavirite u adventsko izdanje Indirekt festivala u zagrebačkoj Martićevoj

Zavirite u adventsko izdanje Indirekt festivala u zagrebačkoj Martićevoj

U suradnji s Design Districtom Zagreb – prvim dizajnerskim kvartom koji promovira lokalnu kreativnu scenu unutar zagrebačke četvrti koja se prostire uz Martićevu ulicu – Indirekt festival je na korak bliže svome cilju da okupi i objedini umjetnost iz regije na jednom mjestu.

Prvi su najdraži, pa je tako prvi Advent u Design Districtu u Martićevoj, ugostio i prvi Zimski Indirekt festival. Uz bogat program, onaj indirektni održat će se od 16.-18.12.2016., kada će srce Martićeve zagrijati akordi i glasovi brojnih domaćih i regionalnih bendova.

Nastupaju: Nikonar (Đakovo), Sleepyheads (Zagreb), Baden Baden DJ set (Zagreb), Side Project (Zagreb), The Yellow Buzz (Zagreb),On Tour (Beograd), DJ Dom Smith (Umag)  i DJ Okrugle Očale (Žur, Potlista).

Side Project jedno je od imena koji će zagrijavati publiku na ovogodišnjem, prvom izdanju zimskog Indirekt festivala u Martićevoj ulici.

Svako toliko trebamo osjetiti da smo dio nečeg novog, uzbudljivog i PRVOG. Indirektov prvi počeo je 2013. godine, kada je osnovan prvi istarski festival nezavisne glazbe i umjetnosti s idejom okupljanja umjetnika iz regije u intimnoj atmosferi, onoj koja briše granice između izvođača i publike.

Ali zašto stati samo na tome? Postupno je mali ljetni festival navukao kabanicu i ušetao u jesensko izdanje, premostile su se granice i Indirekt se smjestio u susjednoj Srbiji, a ove godine u sklopu najboljeg adventa u Europi, došlo je vrijeme i za zimsku opremu.

Od 16. do 18. prosinca, posjetite Market u Martićevoj i provjerite kako zvuči i izgleda svjetionik nezavisne umjetnosti pod bijelim pokrivačem. Isti onaj koji osvjetljava pozornicu onima koji još nisu imali prilike predstaviti svoj glazbeni svijet. Indirekt kućica nalazi se tik uz pozornicu, a na njoj možete probati liker od lješnjaka, uživati u domaćem istarskom kuhanom vinu ili craft sendvičima.

RASPORED:
― petak, 16.12.
20:00 Nikonar (Đakovo)
21:00 The Yellow Buzz (Zagreb)
22:00 Baden Baden DJ set (Zagreb)
― subota, 17.12.
20:00 Side Project (Zagreb)
21:00 Sleepyheads (Zagreb)
22:00 DJ Dom Smith (Umag)
― nedjelja, 18.12.
19:00 On Tour (Beograd)
20:00 DJ Okrugle Očale (Žur, Potlista)
Radno vrijeme ugostiteljskih kućica:
Pon - Pet: 12 - 23 h 
Sub - Ned: 10 - 23 h
Badnjak: 10 (24.12.) - 04 h (25.12.)
Doček Nove: 10 (31.12.) - 06 h (1.1.)

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni