Vije-sti

Željka Večerin Že ljubavnu vezu opisala kroz tri boje - nevinost, strast i ravnotežu

Željka Večerin Že ljubavnu vezu opisala kroz tri boje - nevinost, strast i ravnotežu

Kako ljubavnu vezu koja ne ide u dobrom smjeru pretočiti u nešto dobro? Željka Večerin Že uradila je to novom pjesmom Još jednom koja nije klasična ljubavna pjesma, nego opisuje fizičku privlačnost dvije osobe koje nemaju budućnost zajedno i djeluju destruktivno jedno na drugo. I unatoč tome konstantno se vraćaju jedno drugome, samo još jednom.

Sve je to prikazao kroz izvrstan videospot Goran Arbanas koji se čak i pojavljuje u spotu uz Željkinog supruga Vladimira. U pitanju su tri cjeline spota u kojem svaka predstavlja jednu boju - crnu, crvenu i bijelu. Svaka od boja predstavlja jednu fazu životnog ciklusa ljubavne veze koja je opisana u pjesmi. Bijela predstavnica nevinosti i ispunjenja prikazana je u pomalo svemirskom ozračju. Crvena je boja strasti i drame koja je neizbježna u svakoj ljubavnoj vezi. Crna obilježava ravnotežu u odnosu na prve dvije boje predstavljajući nedostatak nade i svega lošeg nakon loše veze.

Željka Večerin Že za pjesmu Još jednom potpisuje tekst, a glazbu je radila s aranžerom i producentom Hrvojem Prskalom iz ZG zvuka. Osim njega stalni dio suradničke ekipe čini i Goran Arbanas kojega je oduvijek zanimala umjetnost u svim njezinim oblicima, kroz crtanje, slikanje, sviranje, fotografiranje i snimanje. Kao veliki zaljubljenik u video umjetnost neumorno uči, otkriva i nadograđuje. Iza njega je već osam glazbenih video uradaka, a mene prati od početka, što se vidi po specifičnom i osebujnom potpisu koji ostavlja svakim videom. - rekla je Že.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni