Vije-sti

 Zoster predstavlja novi album na najvećem solo koncertu u Zagrebu

Zoster predstavlja novi album na najvećem solo koncertu u Zagrebu

Kultni mostarski bend Zoster dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture predstaviti novi album “Najgori” i to u petak 16. veljače 2024.

Velika promocija aktualnog albuma bit će ujedno i najveći samostalni koncert Zostera u Zagrebu, nakon što su do sada više puta punili i rasprodavali zagrebačke klubove poput Saxa. Regionalnu popularnost grade svakim novim koncertom, a nastup u Tvornici bit će prilika čuti hvaljeni novi album, kao i presjek singlova iz dva desetljeća duge karijere.

Dugoočekivani peti studijski album “Najgori” bend je predstavio s čak pet singlova, "Kuda idu svi ti ljudi", "Treba mi keš", "Čovjek želi da je ptica", "Čovjek zvani činjenica" i "Mozak na pašnjak", a album je sklompletiran s ukupno deset pjesama. Uz Marija Knezovića koji predvodi bend, na novom albumu su uz stare članove Atillu Aksoja i Gorana Rebca sudjelovali i novi članovi Silvije Nuić (gitara), Anes Beglerbegović (bubanj), te kao gosti Miron Rafajlović (trube), Johnny Gomez (perkusije), Edvin Hadžić (bas), Đani Pervan (bubnjevi), te Lidija Kordić (prateći vokal). 

Bend je nastao 2000. godine u Mostaru, a Zoster od samih početaka progovara o aktualnim problemima i stanju društva. Smatraju da je reggae glazba idealna za prenošenje poruka tolarancije, mira, progresivnosti, afirmacije, ljubavi, a ponekad i edukacije, u regiji u kojoj je, kažu, agresivnosti, čak i u glazbi, previše. S četiri albuma iza sebe, Zoster su regionalni miljenici, a u zagrebačku Tvornicu kulture dolaze na krilima sjajnog novog albuma “Najgori” objavljenog za Croatia Records.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 9. listopada, od 10:00 sati po early bird cijeni od 14 eura. Ta cijena će vrijediti do 31. prosinca, a dan nakon cijena se povećava na 16 eura. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 19 eura. 

Ulaznice se mogu pronaći u Dirty Old Shopu, Rockmarku, svim prodajnim mjestima Eventima i Entria, kao i na Eventim.hr i Entrio.hr.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni