Albumi

Seven That Spells - Omega - Zvijer kojoj se ne suprotstavlja

Seven That Spells - Omega - Zvijer kojoj se ne suprotstavlja

Postavljen je novi standard glazbene kvalitete.

Umro je i otišao u neku drugu dimenziju. Uskrsnuo da vam ukaže da katarzična moć glazbenog izražaja postoji i u dvadeset i prvom stoljeću.

Trilogija je dobila svoj posljednji nastavak. Nenametljivo pruža ulaz u novu dimenziju, bijeg od stvarnosti. Na slušatelju je da se prepusti i četrdeset i pet minuta uživa u "Omegi". Smrti i uskrsnuću krautrocka, uskrsnuću kvalitetne rock glazbe na domaćoj glazbenoj sceni. Seven That Spells su stvorili vlastiti mikrokozmos, maestralno djelo koje nije zaslužilo da ga se doživljava kao dio rock glazbe. To je klasična simfonija u pet stavaka. Barokne isprepletenosti i kompleksnosti raznih instrumentalnih dionica, ekspresionističke digresije koje naveliko koketiraju sa psihodelijom iz kojih eksplodira romantičarski duh nakon inteligentne gradacije. Tantričke vokalne dionice nalaze se u neodoljivo privlačnom paralelnom svijetu. Magnetičnost djela kao takvog onemogućuje tek usputno slušanje, a potpuno je prepuštanje iznimno ugodno, unatoč obilju distorzije i kaotičnom karakteru aranžmana. Čvrst ritam osigurava kompaktnost i dostojan je protivnik bas dionici s kojom je često u ringu. Progresiva u kojoj je svaka nota zaokružena cjelina, stabilna i samouvjerena na svom mjestu.

Djelo u kojem ćete i nakon desetog slušanja uspješno pronaći neki novi dio koji će vas oboriti s nogu. Uskrsnuće bogatstva i snage glazbe koje se u međuvremenu izgubilo u užurbanosti svakodnevice. Usporite uz "Omegu" i prepustite se posljednjem dahu krautrocka

Popis pjesama:
1. In III
2. Omega
3. Chronos
4. Future Lords
5. Out III