Koncerti

Melodije prošlosti s vibracijama sadašnjosti: Mile Kekin i novi bend u Vintage Industrial Baru

photo: Mile Kekin, credit: Patricija Flikač

Melodije prošlosti s vibracijama sadašnjosti: Mile Kekin i novi bend u Vintage Industrial Baru

U ušuškanom svjetlu Vintage Industrial Bara, noć je zablistala uz sinoćnji nastup Mile Kekina i njegovog novog benda, predstavljajući svoj najnoviji album "Nježno Džonom" uz neodoljivu mješavinu hitova Hladnog Piva.

Kekin nas je svojom glazbom zavodio u potpuno novi svemir, prepun rasplesanih melodija i najrazigranije energije. Tijekom koncerta, kao da nam je otkrivao svoj osobni dnevnik, neprestano dijeleći šale i priče o značaju pjesama. U ispunjenom Vintage Industrial Baru, obožavatelji su nestrpljivo slušali najnovije hitove voljenog bivšeg člana Hladnog Piva. Mile ih je odveo na nostalgično putovanje kroz poznate hitove benda i istovremeno ih upoznao s novim pjesmama s njegovog najnovijeg albuma. Koncert je bio vođen dubokom iskrenošću i izrazitom ljubavlju prema glazbi, a ta iskrenost je bila zarazna. Kekin se povezao s publikom na način koji je stvarao dojam da su dugogodišnji prijatelji koji su se napokon ponovno susreli. Njegov razgovor s publikom bio je otvoren i topao, pun humora i dubokih emocija. 

DSC06928

Naglašavajući svoju strast prema neprestanom stvaranju novih pjesama, uprkos mišljenju društva koje se čvrsto drži starog, istaknuo je kako voli tu slobodu prilagođavanja pjesama sebi. Ostatak benda također je intrigirao publiku svojim entuzijastičnim pristupom. Njihova međusobna interakcija i povezanost s publikom dodatno su ojačale već visoku razinu emocija koje su lebdjele zrakom. Publika je uzvraćala tom istom energijom, prihvaćajući svaku notu s oduševljenjem i zahvalnošću. Najjače uzvike uzrokavale su pjesme poput 'Mala', 'Guvernal', 'Zubić Vila' i 'Ratnik Svjetla', čak bi se reklo da su nadjačale stare hitove prema visini tonaliteta publike pri izvođenju. Album se nije samo uklopio u njihova očekivanja - prodro je dublje. Svaka nota, svaka riječ, svaki ton prenio je emocije, dublje nego što su posjetitelji mogli iščekivati. Ispunjen iskrenošću, album je ispričao priču koja se lako povezivala s publikom. Svaka pjesma donijela je svoju jedinstvenu priču, prenoseći emocije i iskustva koja su se dotaknula srca svih prisutnih. Od trenutaka euforije do nježnih, melankoličnih nota, album je pružio emocionalnu paletu koja je osvojila prisutne. Tekstovi su nosili poruke koje su se lako preslikavale u život slušatelja. Publika je u potpunosti prihvatila album s toplinom i radošću koja je stvarala osjećaj pripadnosti, kao da su te pjesme bile napisane baš za njih.

DSC07587

Mile nam je kroz ovo fantastično putovanje otkrio i svoju laganiju, nježniju stranu te bi se doista moglo reći da nam je otkrio ono svoje „pravo ja“, iako je prije izvođenja istoimene pjesme priznao kako se i dalje boji upoznavanja te persone. To bi mogao biti odličan znak, ali i upozorenje da još svašta možemo očekivati od ovog velikog emotivca i njegove fantastične nove postave.