Nag-radne

Jinxi u Vintageu - Osvoji ulaznice! - Završena

Jinxi u Vintageu - Osvoji ulaznice! - Završena

Jinxi će održati dvodnevni Božićni koncert u Vintage Industrial Baru, petak 25. i subotu 26.12. U sklopu našeg blagdanskog darivanja, organizator koncerta, Vintage Industrial Bar osigurao nam je 2 x 1 upad za oba koncerta.

Da bi ste sudjelovali u nagradnoj podrebno je: "Lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko već niste, i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Jinx nagradna" uz vaše puno ime i prezime, te da li želite na koncert u petak ili subotu (ako vam je svejedno ne morate napisati dan). Zadnji korak je da podijelite ovaj članak na svome facebook zidu (postavite vidljivost na javno). Nagradna traje do četvrtka, 24.12. u podne, nakon čega ćemo nasumce izvući pobjednike i javiti im. Sretno!

Upad su osvojile:
Sanela Zivoder. Subota –  26.12.
Stela Pribanić , Subota –  26.12.
Snježana Đurinić, Petak - 25.12.
Sara Barba, , Petak - 25.12.

Jinx, uvijek zanimljiva, razigrana i svirački vesela koncertna atrakcija, ove će zime zajedno s zagrebačkom publikom proslaviti Božić. Jinx će održati dva koncerta, u petak 25.12. i u subotu 26.12.. Bend koji je trenutno zauzet snimanjem materijala za najnoviji studijski album, uzet će božićni predah kako bi zajedno sa svojom publikom zaplesao uz svima dobro poznate pjesme. Jinxi su prošle godine proslavili 20. obljetnicu svog rada i zao što su tako uigrane i iskusni očekuje nas sjajan koncertni provod uz jako puno plesa i pjesme te sigurni smo – zabava za pamćenje. Ima li boljeg načina za dvostruku proslavu Božića od plesanja sa Jinxima u Industrialu?

Cijena ulaznica u pretprodaji 70 kn, na dan koncerta 90 kn! Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old shopu I Vintage Industrial Baru.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni