Nag-radne

Osvoji upad na koncert Sassje -podjeljeno

Osvoji upad na koncert Sassje -podjeljeno

Sassja se 12. svibnja vraća u Zagreb, ovaj put u Vintage Industrial Bar, a na Sound Reportu možete osvojiti 2x1 upad.

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je  "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Sassja NI" uz vaše puno ime i prezime te podjelite ovaj članak na svom Facebook zidu. Nagradna traje do utorka, 10. svibnja u 16 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući dva pobjednika koji će osvojiti jedan upad i javiti im.

Maja Šivo i Tajana Furdek su osvojile po jedan upad

Intervju sa Sassjom pročitajte na Sound Reportu.

Prije nešto više od godinu dana, Sassja je po prvi puta održala svoj samostalni koncert u Zagrebu. U prepunom Ksetu, već tada pokazala je nevjerojatnu energiju i snagu, a ubrzo nakon toga uslijedili su nastupi na gotovo svim značajnim festivalima u regiji. Sada bogatija za još više iskustva i nastupa u nogama i s 5 singlova iza sebe, koji broje milijunske poglede na YouTube-u, SASSJA se vraća u Zagreb. 12. svibnja održat će koncert u Vintage Industrial Bar-u, a ulaznice su u prodaju putem sustava Entrio.

Cijena ulaznica iznosi 35 kuna i mogu se kupiti putem sustava Entrio. Ukoliko ulaznica ostane i na dan koncerta, cijena će iznositi 45 kuna.

Sve informacije o koncertu pratite na Facebook eventu na stranici Vintage Industrial Bar-a.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni