Nag-radne

Osvoji upad na Quasarr! - podijeljeno

Osvoji upad na Quasarr! - podijeljeno

Nakon više od godine dana, Quasarr će održati prvu klupsku svirku u Zagrebu. Mjesto radnje je ponovno Vintage Industrial Bar, a na Sound Reportu možete osvojiti upad za sebe i još jednu osobu.

Da biste sudjelovali u nagradnoj, potrebno je: "lajkati" Sound Report na Facebooku ukoliko niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Quasarr nagradna" uz vaše puno ime i prezime te javno podijeliti ovaj članak na vašem Facebook zidu. Nagradna traje do četvrtka, 25. veljače u 11 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući pobjednike i javiti im. Jedna osoba osvaja dva upada. Sretno! 

Ivona Mihaljević osvojila je upad za sebe i još jednu osobu

Pročitajte intervju s Borisom Štokom iz Quasarra.

Quasarr je electro pop/rock bend iz Rijeke nastao početkom 2000. godine. Do sada su izdali dva hvaljena albuma, "Quasarr" iz 2007. i "Propaganda" iz 2010. godine. Nominaciju za Porina za najbolji album alternativne glazbe bend je zaslužio 2008. za svoj prvijenac, dok je 2014. godine osvojen Porin za najbolju vokalnu suradnju koju su ostvarili u skladbi "Ljubav" s Josipom Lisac. Bend će ovom prilikom predstaviti stvari s novog izdanja "Sjene", čiju recenziju možete pročitati ovdje, a dakako, odsvirat će i najbolje, najpoznatije pjesme s prva dva albuma.

Orvel je noise-pop grupa iz Zagreba koja promovira svježe izdani debut album "Dani".
Bend gradi atmosferu slojevima sintisajzera, atmosferičnim gitarskim i vokalnim dionicama uz različite pristupe ritam sekciji, od minimalističkih beatova proizašlih iz programiranih ritam mašina, do kompleksnijih aranžmana akustičnih bubnjeva uz čvrsti i melodični bas. 
Po svojoj postavi modularni, uz razne goste na albumu, grupa s promjenjivim postavama i koncertno prati isti koncept. U Vintagu će u novom, proširenom izdanju predstaviti kratak presjek pjesama s prvijenca uz novi materijal.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni