Nag-radne

Osvoji upad na The Exploited u Vintage Industrialu!

Osvoji upad na The Exploited u Vintage Industrialu!

The Exploited, jedan od najutjecajnijih bendova u povijesti punk rock glazbe, u ponedjeljak 13. srpnja u sklopu europske turneje stiže u Zagreb, a mi dijelimo 2x1 upad na koncert.

Nagradna igra je završila, pobjednici su: Filip Bilić i Lana Tuković.
Dijelimo vam 2x1 ulaz na koncert punk velikana The Exploited. Da bi ste osvojili morate like Facebook stranicu Sound Reporta te nam ondje u inbox poslati poruku: "The Exploited" uz vaše puno ime, prezime i mail adresu do nedjelje, 12. srpnja, u podne kada ćemo nasumce izabrati i obavjestiti pobjednike.
The Exploited, buntovnik iz Škotske, stasao je krajem 70.-ih u drugom valu punka koji je preplavio britansko otočje pa se proširio na ostatak Europe i produžio do Amerike. Osnovan u Edinburghu, The Exploited je u samom početku njegovao street punk zvuk koji se kasnije formirao u dosta brži i žešći hardcore punk.  Prvi EP ‘Army Life’ izbačen je u ožujku ’81., a već iste godine za etiketu Secret Records objavljen je album čiji će naslov krasiti mnoge zidove, zakrpe i torbe diljem svijeta te postati jedna od najizvikivanijih punk krilatica ikad ‘Punk’s Not Dead’.

Unatoč mnogim promjenama u sastavu, bivši vojnik Walter ‘Wattie’ Buchanostao je sve do danas lider The Exploiteda, benda koji je uz Dead Kennedys, UK Subs nastavio tamo gdje su Sex Pistols I The Clash stali. Oštrica buntovničkog stava uperena protiv socijalno-političke nepravde niti danas nije otupjela pa će se ljetnoj u noći 13. srpnja  Savskom cestom vrlo jasno i glasno čuti izvikivanje parole ‘Fuck the System’ !

Cijena ulaznice iznosi 90 kn u pretprodaji, a 120 kn na dan koncerata u slučaju da ih ostane u prodaji. Karte u pretprodaji mogu se kupiti u Dirty Old shopu i u Vintageu! 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni