Specijal

Maja otkriva: Pava Ćorić

photo: Pava Ćorić, credit: Jasmina Mihoč

Maja otkriva: Pava Ćorić

Emocija, iskrena i jasna, stvara nevjerojatnu ljepotu glazbe. Uz izvrsnu vokalnu tehniku, prepoznatljivu boju glasa i interpretaciju, stvara one najbolje. Sve to objedinjeno je u liku i djelu pjevačice Pave Ćorić koja je publici nedavno predstavila svoju debitantsku pjesmu "Ponekad".

Do sada ju je domaća publika imala priliku vidjeti u sporednim ulogama na pozornici. Tako je trenutno aktivna kao klavijaturistica benda Talvi Tuuli Vinka Ćemeraša, no njen talent i izvanredne vještine zaslužuju centralno mjesto. I to sa svojim autorskim potpisom čija će se, od sada, svaka sljedeća nota s velikim nestrpljenjem iščekivati. 

Sanjivo i atmosferično pop djelo svojom se kvalitetom i izražajnošću instantno izdvojilo iz mase, nemoguće se ne prepustiti valu umirujuće energije, prepunu topline, ljubavi, ali i blagoj dozi melankolije koju nosi u glasu, praćenom akustičnom instrumentalnom podlogom koju također sama potpisuje.

Ako vam jedna pjesma za sada nije dovoljna, u njenom umijeću možete uživati u obradama mnogobrojnih hitova domaće i inozemne scene koje možete pronaći na YouTubeu.

Od malih nogu znala je da je glazba njen poziv, a sada je vrijeme da svoj talent pokaže svima. Osvojit će vas već pri prvom slušanju, jer, nemoguće je ostati ravnodušan na ovu ljepotu zvuka i emocije.