Vije-sti

A što ćeš ti večeras? Album - knjiga – koncert – 30.03.2020.

A što ćeš ti večeras? Album - knjiga – koncert – 30.03.2020.

Budući da smo onemogućeni prisustvovati kulturnim događajima u Hrvatskoj, kao i u ostatku svijeta, na Sound Report portalu svakodnevno ćemo vam predložiti jednu snimku koncerta, album i knjigu, kao prijedlog uživanja u glazbenoj umjetnosti, kako bismo zajedno lakše podnijeli ova teška vremena.

KONCERT: The iHeart Living Room Concert for America
U nedjelju 29.03.2020. na YouTube kanalu iHeartRadio krenuo je live benefit koncert - Living Room Concert for America. U trenutku pisanja ovog članka, video je još uvijek išao uživo, ali samo trajanje programa je bilo nekih 60 minuta, pa vam preporučamo da odmah prevrtite na početak jer se kasnije ponavlja. Alicia Keys, Backstreet Boys, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong, Camila Cabello, Dave Grohl, H.E.R., Mariah Carey, Sam Smith, i Tim McGraw nastupili su uživo iz svojih domova, Lady Gage i Lizzo uključili su se u emisiju sa pozdravima. Elton John preuzeo je ulogu voditelja programa.

ALBUM: The Steeldrivers - "Bad For You"
U ovom nagrađivanom bluegrass/blues bendu is Nashvillea, svojevremeno je nastupao i Chris Stapleton koji je u međuvremenu otišao u samostalne vode i otkrio svijetsku slavu. Prije mjesec dana objavili su svoj novi, peti studijski album, sa novim pjevačem koji se pokazao kao itekako dostojna zamjena.

KNJIGA: Banksy - The Man Behind The Wall.
Ova knjiga priča priču o Banksyju, najvećoj enigmi umjetničkog svijeta. Od prvih pojava njegovih prvih radova na ulicama Bristola, do postanka globalne senzacije. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni