Vije-sti

AJR stižu kao predgrupa na koncertima Imagine Dragons u pulskoj Areni

AJR stižu kao predgrupa na koncertima Imagine Dragons u pulskoj Areni

Za nadolazeća dva gotovo rasprodana koncerta grupe Imagine Dragons publiku će zagrijavati američki trojac AJR.

Podsjetimo, Imagine Dragons, jedan od najtraženijih bendova današnjice, ovog ljeta u sklopu Mercury World turneje stižu u pulsku Arenu, 8. i 9. kolovoza!

 

AJR je njujorški indie pop sastav kojeg čine braća Adam, Jack i Ryan Metzger, po čijim je početnim slovima imena bend i dobio ime. U svojoj glazbi kombiniraju elemente popa, rocka, elektronike i dubstepa. Nastupati su počeli na ulicama New Yorka, svirajući pjesme bendova kao što su Fun, Vampire Weekend i Beach Boys. Jedna od njihovih autorskih pjesama zapela je za uho australskoj pop pjevačici Siji, čiji je menadžer spojio bend s bivšim predsjednikom Columbije Steveom Greenbergom. Greenberg je postao menadžer AJR-a, Trio je svoj singl prvijenaca objavio 2013. Nakon što je jedna od njihovih autorskih pjesama zapela je za uho pjevačici Siji, trio je svoj debitantski singl “I'm Ready” objavio 2013. godine nakon čega njihova karijera kreće uzlaznom putanjom. Danas se, uz milijarde streamova, mogu pohvaliti trostruko i dvostruko platinastim singlovima, četiri platinasta singla i platinastim albumom.

Najnoviji singl “The DJ Is Crying For Help” predstavili su krajem prošle godine te najavljuju kako se uskoro može očekivati nešto novo od njih.

"’The DJ is Crying For Help’ govori o brizi koja se već približila svom vrhuncu nakon što ste si rano postavili prevelika očekivanja od života. Pjesma govori o onom trenutku kada shvatite da život ne ide onako kako ste planirali, opisali su prilikom plasiranja singla kojeg prati maštoviti video spot, a slušati se može na svim glazbenim platformama: https://ajr.lnk.to/DJIsCrying

Imagine Dragons u Pulu stižu u sklopu Mercury World turneje koja slavi izlazak njihovog dugo iščekivanog albuma “Mercury — Acts 1 & 2” i koja je krenula u veljači 2022. godine. Pula je jedini grad u široj regiji te je Arene ujedno najintimniji prostor u kojem će se zaustaviti tijekom posjeta Europi.

U posljednjih pola desetljeća, Imagine Dragons redefinirali su rock 21. stoljeća te postali jedan od najpopularnijih bendova na svijetu. Zahvaljujući energičnim nastupima i himnama koji obaraju rekorde - “Radioactive”, “Believer”, “Demons” i “Thunder” Imagine Dragons pune dvorane i stadione diljem svijete paralelno obarajući rekorde s oko 110 milijardi streamova.

Redovne ulaznice za oba koncerta u Puli, 8. i 9. kolovoza, su rasprodane, dok se putem Eventima još uvijek mogu kupiti VIP paketi s nizom posebnih pogodnosti.

Više informacija: Charm Music Croatia

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni