Vije-sti

Akustika u sumrak s grupom Luminize

Akustika u sumrak s grupom Luminize

Predstavljamo novi video iz Akustika Session serijala uz Luminize – nakon “Glavni lik” i “Vertigo” videa, nastavak dolazi u obliku live-akustične izvedbe pjesme “Twilight”.

U protekla dva tjedna predstavljen je Luminize Akustika Session EP, dostupan u digitalnom obliku na Deezeru, kao i prateće video-snimke sessiona snimljenog u Rockmarku – do sada su na Akustika Session YouTube Vevo kanalu predstavljeni videi live-akustičnih izvedbi pjesama „Glavni lik“ i „Vertigo“, zamijećene obrade Elementalovog singla.

Spomenuti YouTube Vevo kanal bogatiji je za još jedan video – „Twilight (Akustika Session)“ izvedbu, što je treći od ukupno četiri videa koji će biti objavljeni kao dio ovog live-akustičnog serijala.

Čitav serijal donosi live-akustične verzije odabranih pjesama, koje su odnedavno u potpunosti dostupne u radijskom eteru te digitalnom EP obliku putem Deezera. Uključuje ukupno četiri pjesme u novijim verzijama – Luminize singlove “Glavni lik”, “Kill It With Love” i “Twilight” te obradu pjesme “Vertigo”, skupine Elemental.

Luminize Akustika Session novi je u nizu live-akustičnih serijala, koje Universal Music Hrvatska predstavlja u suradnji s akustičnim glazbenim projektom „Akustika“. Početkom godine predstavljeni su Akustika Session serijali snimljeni s Marinom Jurićem-Čivrom i Ivanom Kindl, također objavljeni u digitalnom EP i video izdanju. Sessioni su snimani u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, u suradnji s Nexus Produkcijom.

Ovim serijalom zaokruženim kroz zajednički naziv „Akustika Session“ publici se predstavljaju prepoznatljiva glazbena imena u nesvakidašnjem glazbenom izdanju, kroz njihove live-akustične izvedbe odabranih pjesama, na specifičnim lokacijama.

Luminize Akustika Session EP – popis pjesama:
Glavni lik
Vertigo
Twilight
Kill It With Love

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni