Vije-sti

Allivandr predstavlja novi singl

Allivandr predstavlja novi singl "Neočekivana priča"

U pandemijskoj godini glazbena kreativnost ne posustaje pa je mladi i samozatajni umaški glazenik Allivandr odlučio predstaviti novi singl.

Iako već godinama piše i pjeva pjesme na engleskom jeziku, pjesma „Izmišljeni lik“ koju je predstavio početkom svibnja, bila je prva pjesma koju je otpjevao na hrvatskom jeziku.

Pjesma „Neočekivana priča“ inspirirana je neočekivanim tijekom događaja, a u režiji Mattea Prodana snimljen je i spot koji pogledajte u nastavku.

„Inače idemo kroz život s nekim potpuno neutemeljenim osjećajem da znamo kako će se stvari odviti. Predvidimo tijek dođaja i skloni smo vjerovati svojem predviđanju. Zasad mi je najbolja teorija da je to vrsta obrambenog mehanizma. No, život, kako kažu, piše najbolje priče, a svaka dobra priča zahtijeva neočekivan preokret negdje između kulminacije i raspleta. Moja predviđanja iz nekog razloga često naginju ka mraku, pa sam stekao naviku da im bježim. Vjerujem da smo svi doživjeli nekakav tijek događaja koji nam ni u ludilu ne bi pao na pamet. Ako imaš sreće, možda ti i stavi stvari u perspektivu. Ali misli su tvrdoglava i neumorna stvorenja, barem u mom slučaju, i teško mi ih je objasniti jer su neupitno zamršene i ponekad nelogične, a mislim da se to u ovoj pjesmi i osjeti. To je bila njena poanta.“ – rekao je Allivandr

Novu pjesmu koju donosi Allivandr slušajte na svim digitalnim servisima: https://bfan.link/neocekivana-prica

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni