Vije-sti

Ana Ćurčin u KSET-u

Ana Ćurčin u KSET-u

U srijedu, 23.11., u zagrebački KSET stiže hvaljena beogradska kantautorica Ana Ćurčin.

Ana Čurćin je kantautorica rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi i koja živi i radi u Beogradu. Njena glazba je nježna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Ana aktivno svira od prosinca 2012. godine, nastupa solo ili sa bendom, a njenu muziku publika je mogla čuti u Srbiji, u regiji i širom Europe. Učestvovala je na prestižnom WAVES festivalu u Beču, kao i na festivali MENT u Ljubljani. Početkom 2015. godine otvorila je novu sezonu koncerata u legendarnom Studiju 6 Radio Beograda i predstavila publici novi bend (Goran Antović, Marko Cvetković i Blagoje Nedeljković, kasnije im se priključuje i gitarista Tomo Benzon).


U siječnju 2016. godine Ana Ćurčin objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom "Sketches of Belonging", a prva dva singla, za koja su snimljeni i video spotovi, su pjesme "Remain Calm" i "Unknown". Veliku pažnju javnosti Ana Ćurčin izazvala je suradnjom sa tradicionalnim ansamblom "Kolo" i pjesmom "Lastavice, lasto" koja je objavljena krajem ljeta prošle godine.

U Zagrebu je nastupila u Klub.-u, Vintage Industrial Baru i u Tvornici Kulture sa Stray Doggom. Posljednji put u Zagrebu je nastupila u veljači, a u srijedu - 23.11.2016. dolazi u KSET.

Ulaznice za ovaj divan koncert u pretprodaji bit će moguće kupiti u KSET-u po cijeni od 30kn, a na dan koncerta cijena ulaznica iznosit će 40kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni