Vije-sti

Bend TOMISLAV objavio remixeve pjesme „The Moon“ Irene Žilić

Bend TOMISLAV objavio remixeve pjesme „The Moon“ Irene Žilić

Elektronski bend TOMISLAV objavio je remixeve singla "The Moon" Irene Žilić, pjesme koja je i najavila njezin drugi album „Haze“.

„The Moon“ je objavljen u dva remix izdanja, kao izvorni remix i kraća „radio edit“ verzija te je prva od ovakvih suradnji koje Irena najavljuje za pjesme sa svog posljednjeg albuma.

Elektronski trojac TOMISLAV trenutačno djeluje u Berlinu, a čine ga Ksenija Ladić, Matija Vojvodić i Charlie Baldwin. Oformljen je još 2012. godine, a nastupe su ostvarili na velikim festivalima poput Electronic Beatsa, Soundwave festivala i Illectricity festivala. TOMISLAV je dijelio pozornicu s velikim imenima elektronske glazbe poput Bonoba, Robert Glasper Experimenta, Submotion Orchestra, Shigeta, Phoria, Riot Jazza, Salve, Iciclea itd. Njihova glazba našla se u dokumentarcu HRT-a te su zaštitni zvuk berlinske modne tvrtke O'tark.

Sjajna kantautorica Irena Žilić album "Haze" je objavila u ožujku prošle godine, nakon čega je odradila nekoliko većih koncerata po regiji. „Haze“ se našao na gotovo svim domaćim top listama albuma koji su obilježili 2017. godinu, a remix singla "The Moon"predstavlja prvi korak u sjajnu sezonu svježe glazbe i novih koncerata.

Album „Haze“ dostupan je putem digitalnih servisa i Irenine službene stranice. (https://www.irenazilic.com/)

Dosadašnje projekte TOMISLAV-a možete poslušati na njihovoj Bandcamp stranici:

(https://tomislavmusic.bandcamp.com/

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni