Vije-sti

Beth Hart u petak stiže u Zagreb

Beth Hart u petak stiže u Zagreb

Jedna od najboljih pjevačica današnjice, čiji je dolazak izazvao veliki interes hrvatske publike, u petak stiže u Zagreb! Blues/rock zvijezda Beth Hart nastupit će u rasprodanom Boogaloo clubu 10.11.

Vrata Boogaloo cluba otvaraju se u 19 h. Tina Kresnik nastupa u 20.30, a Beth Hart s bendom na binu izlazi oko 21.30.

Beth Hart će posjetiti Zagreb u okviru turneje na kojoj promovira svoj aktualni album, „Fire On The Floor“, ali će publika imati prilike čuti i njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata. “Bit će svega toga, naravno. Prije nego što krenemo na turneju, bend zna zaista ogroman broj pjesama, tako da možemo svirati sve što nam se u tom trenutku svira. Ni jedan koncert nije isti, nikad nemamo jedinstvenu set-listu za cijelu turneju” kaže Beth. 

Na koncertu u Zagrebu pridružit će joj se i jedan od najboljih vokala u Hrvatskoj! Tina Kresnik će sa pratećim bendom nastupiti prije nje na ovom koncertu: Oduvijek sam voljela žene sa stavom. Hrabre, jake, ali sposobne da sa svim tim osobinama ostanu i dalje ženstvene.To je ono što ona ima i to se čuje u njenom glasu i njenoj glazbi. Zbog toga joj se divim" kaže Tina i dodaje da joj je velika čast i veselje što će imati priliku otvoriti njezin koncert: "Jedva čekam! Zapravo, sretna sam kao malo dijete!

U isto vrijeme emotivna i jaka, nježna i „opaka“, ova karizmatična žena moćnog glasa i nevjerojatne energije nikog ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama s klavirom ili uz pratnju gitare pjeva najljepši blues, soul ili jazz, ili uz pratnju cijelog benda „prži“ rock'n'roll, ona daje cijelu sebe glazbi i tom trenutku u kojem se povezuje sa svojom publikom. Ta sirova emocija koju emitira na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre glazbe širom svijeta zaljubljuje u nju, i zbog kojeg je i interes hrvatske publike za njen koncert u Zagrebu ogroman!

Podsjećamo, ulaznica za koncert Beth Hart u Boogaloo clubu u Zagrebu više nema! Za sve one koji su zakasnili kupiti ulaznice za ovaj koncert, postoji još jedna šansa pogledati uživo ovu nevjerojatnu blues/rock zvijezdu - Beth će u okviru iste turneje dan kasnije nastupiti u Beogradu u Hali sportova i za taj nastup ulaznice možete kupiti online na www.eventim.rs

Organizator koncerta: HH Artists

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni