Vije-sti

BOA predstavlja novog

BOA predstavlja novog "Ljudoždera"!

Zagrebački art rockeri BOA lansirali su novu verziju svog hita s kultnog albuma "Ritam strasti", nazvanu jednostavno "Ljudožder 2017".

Ova obrada donosi žešći, dinamičniji zvuk od originala nastalog 1982. godine, a njena tema aktualna je danas u najmanje istoj mjeri kao i prije tri i pol desetljeća.

"Pjesma govori o ljudima koji ne prežu ni pred čim kako bi ostvarili svoje ciljeve. Takvi ljudožderi često i dođu do visina kojim streme, no uvijek se prije ili kasnije pojavi mlađi i jači ljudožder. Svi ostali samo su žrtve i usputni obrok", objašnjavaju članovi benda kontekst samih stihova i dodaju kako su se na snimanje novog "Ljudoždera" odlučili vidjevši da pjesma nailazi na odličan prijem publike nakoncertima.

Moderno ruho pjesme prati i spot čiju režiju i montažu potpisuje Juraj Špoljar, a u snimanju mu se pridružio Dino Žaja te Hrvoje Zubović. 

"Ljudožder 2017" odlična je najava za veliki obljetnički koncert koji BOA povodom 35 godina od objave svoja prva dva albuma priprema u Tvornici kulture. Podsjećamo, koncert je na rasporedu 25. ožujka, a ulaznice po cijeni od 60 kn u pretprodaji možete nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Entrio ili ONLINE.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni