Vije-sti

Boa -

Boa - "Svemirski prijatelji"

Dobro poznat i prepoznatljiv zvuk, grupa Boa donosi u novom singlu kojim najavljuju i skorašnji izlazak albuma. Pjesma koju danas predstavljaju zove se "Svemirski prijatelji", a za istu je snimljen i video spot.

Redateljica spota je kao i za prethodni video "Dok glazba traje", Petra Oreč.

Autori glazbe su Zvonimir Bučević i Mladen Puljiz, za stihove je zaslužan Mladen Puljiz, a aranžman je djelo producenta novog projekta BOE Sase Miočića.

Pjesma je nastala kao posveta umjetničkoj suradnji između Slavka, Buca i Mladena Puljiza koja traje već desetljećima. Ona govori o tome da unatoč svim mogućim vrstama problema koji trenutno pogađaju band koji se bavi kvalitetnom glazbom oni i dalje guraju naprijed.

"Posebno bih se htio zahvaliti našim dobrim vilama Zoranu Pezi i Radovanu Becku na prijateljskoj pomoći bez koje ovog videa ne bi bilo. Kod ovog singla je svakako zanimljiv i značajan Sašin doprinos koji je BOU svojim aranžmanom i produkcijom obukao u novo, svježe i nadasve moderno zvučno ruho. Stihove sam posvetio prijateljstvu i suradnji sa Slavkom i Bučem koja eto već traje desetljećima i unatoč svim razno raznim problemima opstaje plodonosna i dalje." – rekao je Mladen Puljiz

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni