Vije-sti

photo: Petra Antolić, credit: Velimir Doktor Oga Crljić

"Daleko" - novi singl Petre Antolić

Prvim singlom ‘Ti’ Petra Antolić predstavila se široj javnosti te dala naslutiti kojim će nas smjerom voditi svojom glazbom i moćnim vokalom. Sada nam predstavlja svoj drugi singl ‘Daleko’ u maniri pop soula za koji je snimila i spot u režiji Velimira Doktora Oga Crljića, a u aranžmanu i produkciji pjesme suradnju nastavlja s Marijem Rašićem i Matkom Gaćom.

Pjesmu 'Daleko' napisala sam u sat vremena. Bila sam jako inspirirana i nije mi trebalo puno da izrazim što osjećam. Ona zapravo govori o kompletnosti jednog bića, a ujedno i čovječnosti. Kroz pjesmu zapravo želim reći da onaj kojeg ne zanima tko si, a ima mišljenje o tome nije ni blizu koliko je daleko i izmiče mu onaj trenutak, sad i ovdje. I zato mislim da bi svi trebali pogledati u nebo koji put, pogledati u sunce, osjetiti tlo pod nogama i živjeti ono što jesmo – poručila je Petra Antolić o novom singlu.

Tekst i glazbu i ovaj put potpisuje Petra Antolić,  aranžman Mario Rašić, a produkciju pjesme Mario Rašić i Matko Gaće. Lead i prateće vokale otpjevala je Petra, na gitari je bio Nebojša Buhin, na klavijaturama Viktor Lipić, na basu Mario Rašić, a na bubnjevima Matko Gaće. Mastering potpisuje Matej Gobec. Produkciju spota i snimanje potpisuje Matija Gečević Khan, a režiju uz Dr. Ogu potpisuje i Petra Antolić.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni