Vije-sti

"Dangerous Waters" uskoro i na vinilu!

"Dangerous Waters" J.R. Augusta opravdao je sva očekivanja, odmah po objavi zasjeo je na prvo mjesto najprodavanijih albuma, publika i kritika objeručke su ga prihvatili te je u velikoj Nacionalovoj anketi u kojoj sudjeluje tridesetak novinara koji sustavno prate domaću glazbenu produkciju proglašen za album godine.

Kakva je fantastična godina iz J.R. Augusta i što tek sve predstoji potvrđuje i najviše nominacija za nezavisnu glazbenu novinarsku nagradu Rock&Off, njih čak pet u kategorijama: Album godine, Rock&Off izvođač godine, „Veliki prasak godine”, Koncertni izvođač godine i Nagrada publike.

J.R. August je vanserijski talent koji će u skorijoj budućnosti zasjati i na svjetskim glazbenim pozornicama. Inspiracije i materijala ima na pretek kao i podršku najveće diskografske kuće u regiji, Croatia Recordsa. A kakav bi to početak godine bio ako je ne bi J.R. započeo objavom "Dangerous Watersa" na vinilu, jer album godine to i zaslužuje. Bogato opremljen 180-gramski vinil je u pripremi te će se uskoro naći na policama mnogih glazbenih dućana diljem regije, na oduševljenje svih J.R.-ovih obožavatelja. 
 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni