Vije-sti

"DVOJKO" od danas na LP-u

Vrhovi top lista najslušanijih albuma na streaming platformama, milijuni pregleda i dominacija YouTube trendingom, tri tjedna na vrhu i jedanaesti tjedan na ljestvici najprodavanijih albuma, već šest tjedana na Billboard Croatia Songs 25 chartu, sve je to "DVOJKO".

Vojkov novi album, koji je 1. ožujka ugledao svjetlo dana na streamingu i CD-u, od danas je u prodaji i na dvostrukom 180-gramskom vinilu uz download kod mp3 verzije albuma. Uz već dobro poznate hitove "Moja lipa", "Umoran", "TT-33", "Evo me opet" i "Saborska penzija", album je donio još devet potpuno novih pjesama, koje nisu dugo čekale da ih publika objeručke prihvati. "DVOJKO" je ujedno nastavak albumske trilogije započete albumom "VOJKO" iz 2018., koji je pobrao šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske brojke slušanosti i Vojku osigurao stotine koncerata diljem regije te ga formirao u vodeće regionalno hip-hop ime.A šta je iduće u Vojkovom tour lifeu

Osim nadolazećih ljetnih koncerata, ove godine Vojko V s novim studijskim albumom stiže u Dom sportova 11. studenog. Publika se dobro sjeća njegovog prvog nastupa u rasprodanom Domu sportova, 2018. godine, a ovom prilikom na istu pozornicu pristiže bogatiji kako za životno, tako i glazbeno iskustvo: "Drago mi je da imam ponovnu priliku nastupati u Domu sportova. Planiram napraviti duplo jači show nego prvi put, budući da sad imam više materijala za izvođenje, više iskustva kao solo izvođač i više para za vatrene mašine, lavove i plesačice", kratko najavljuje.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni