Vije-sti

Elephant Stalker, Inciter, Katran, Killed a Fox za rođendan Vintagea

Elephant Stalker, Inciter, Katran, Killed a Fox za rođendan Vintagea

1526783_772077542863611_3411988908558630653_nU petak 12.12., u sklopu slavlja drugog rođendana Vintage Industrial Bara, nastupit će Elephant Stalker, Inciter, Katran i Killed a Fox.

Elephant Stalker je četveročlani instrumental bend iz Zagreba koji pretvara krv, znoj i suze u glazbene forme. Iako ne postoje dugo, ubrzo su kroz nastupe sakupili velik broj poklonika u Zagrebu, a stigli su i već tri puta zasvirati na Good Vibrationsu.

Inciter je još tamo početkom listopada prošle godine u Vintageu imao promociju svog zadnjeg albuma „From Within“, a u međuvremenu su se programom Good Vibrations uspješno predstavili u Švedskoj.  Ovaj zagrebački thrash metal bend nikada ne razočara svoju publiku.

Katran je relativno mlad bend bez dlake na jeziku. Sviraju hardcore, rock i metal i nastupi su im uvijek nabrijane atmosfere jer kako i sami kažu: motivacija im dolazi iz bijesa koji prenose u muziku.

Zagrebački alternativni rock bend Killed A Fox ima u najmanju ruku uzbudljivu sezonu iza sebe. Krajem prošle godine za Geenger Records su izdali drugi album Spring Of Sloth And Haze, koji je dobio izvrsne kritike, te se u više recenzija opisuje kao jedan od najboljih rock albuma na ovom području. Album su promovirali u Vintage Industrial Baru uz drage prijatelje Stonebride, a početkom ove godine izdali su i svoj prvi spot za pjesmu Hive.

Ulaz do 22 sata slobodan, iza 22h 20 kn / 10 kn za studente.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni