Vije-sti

Florence + The Machine i MEDUZA snimili novu plesnu himnu

Florence + The Machine i MEDUZA snimili novu plesnu himnu

Nadareni i uvijek drugačiji Florence + The Machine sve više se bliže datumu predstavljanja svog petog studijskog izdanja pod nazivom „Dance Fever“, a sljedeći korak na putu do toga je nova suradnja.

Naime, remix njihovog singla „My Love“ kojeg je snimio svjetski poznati elektronički trio MEDUZA odsad je dostupan na svim glazbenim platformama: https://florence.lnk.to/MyLoveMeduzaRemix

Ovaj singl već ima jedno remix izdanje za koje je bio zadužen Dave Bayley, frontmen i producent poznatog britanskog benda Glass Animals, koji je ko-producirao i originalnu pjesmu. Ovog puta, MEDUZA predstavljaju pravu plesnu himnu za koju se već očekuje da će ubrzo zavladati klubovima diljem svijeta. Pjesma uvodi slušatelje u atmosferične klupske dubine, euforične i nesputane, dok je ritam - predvođen synth zvukom, obojan melodijom koja evocira osjećaje nadrealnosti.

Singl „My Love“, kao i prethodni „King“ i „Heaven Is Here“, naći će se na nadolazećem petom studijskom albumu „Dance Fever“ , inspiriranim renesansnim fenomenom plesne manije (choreomania) u kojem su skupine ljudi, nekada i hiljade, plesale do iznemoglosti. Izlazak izdanja, za čiju produkciju je bio zadužen nagrađivani glazbeni producent Jack Antonoff, očekuje se u svibnju.

Platinasti hitmejker MEDUZA krajem svibnja stiže u Hrvatsku, u predivnu lagunu Stella Maris u Umagu gdje će kao jedan od headlinera nastupiti na Sea Star Festivalu. Kao jedan od prvih festivala ovogodišnje sezone Sea Star održat će se 27. i 28. svibnja, a publiku će, uz svjetski poznate zvijezde, zabavljati i regionalna imena poput Mimi Mercedez i tam. Više informacija: https://www.seastarfestival.com/

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni