Vije-sti

Flyer promovira treći studijski album u Vintage Industrialu

Flyer promovira treći studijski album u Vintage Industrialu

Flyer promovira svoj treći studijski album “Flyer 3” u izdanju Croatia Records, u srijedu 10. siječnja u Vintage Industrialu. Ulaz se ne naplaćuje, a uz standardnu postavu benda, na pozornici će im se priključiti i brass sekcija te backvokali, a čekaju vas nove stvari i one najbolje s prva dva albuma.

Grupa Flyer prisutna je na sceni mladih bendova od davne 1996. godine. Današnja postava banda ima osam članova. Vokali su : Petra Kožar kao glavni vokal, Ivan Dumalovski Janjušić - gitara, Ivo Dunat - bas, Željko Kožar - bubanj i Mario Kovač – klavijature.
Na novom albumu, ostvarena je i suradnja sa brass sekcijom svjetski poznatog acid jazz banda Incognito koja se pojavljuje na 4 pjesme i vokalna suradnja sa IMAANI, jednom on famoznih vokalististica iz istoimenog projekta. Navedena ekipa glazbenika u stalnoj su postavi banda koji prati legedarnog Stinga na koncertim turnejama.
Za vizualni identitet Flyera na trećem albumu ''Flyer 3'' brine se Dinko Pasini (dizajn i video) i Ivo Dunat (fotografije) iz Klikam studija.

Flyer se predstavio sa novim singlom kao najavom trećeg albuma. Riječ je o pjesmi “Inspiracija” koja je odmah skočila na same vrhove top lista. Od 2013. započinju suradnju s producentom Zvonimirom Dusperom Dusom, koji producira singlove “Ruke”, “Pjesma za dvoje” i “Sve je u redu”. 2015. godine ponovo surađuju s prvim producentom, Goranom Martincem koji producira singlove “More”, “Nismo sami”, “Radio” i “Kako da te ne volim”. Svoj treći album pod nazivom “Flyer 3” objavljuju u svibnju 2017. Uz puno live nastupa, rada na zvuku, slici, modi, fotografiji, dizajnu, Flyer se nastavlja....

 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni