Vije-sti

Frenkie, Kontra, Indigo - spot za

Frenkie, Kontra, Indigo - spot za "Tupakamaru"

FM Jam trojka Frenkie, Kontra i Indigo s hvaljenog albuma „Egzil“ predstavlja novi singl i video - „Tupakamaru“

Super-trio ponovno je udružio snage s redateljem Adnanom Huremovićem, i kreirao savršen audio-vizualni spoj – kao i pjesma, video predstavlja posvetu legendarnom reperu 2Pac-u, te je premijerno predstavljen na FM Jam VEVO kanalu.

Imali smo pauzu nakon spota „Đe će ko“ i drago nam je što publici možemo predstaviti novi video materijal! Moramo pohvaliti našeg redatelja i zahvaliti mu na savršenoj organizaciji i realizaciji spota – zaista smo uživali na setu. „Tupakamaru“ je klupska pjesma, samim time i video ide u tom smjeru. Gledatelji će u par kadrova prepoznati reference na legendarne fotografije 2Pac-a, čime smo mu odali počast. Također, veliko hvala predivnim djevojkama koje su plesnom koreografijom učinile da video izgleda još bolje. - otkriva Frenkie o videospotu.

 

 

Video je snimljen u Tuzli, a kako je ranije i spomenuto, redatelj je Adnan Huremović, a s njim je FM Jam trojka već surađivala na spotovima za pjesme „Malkice“ i „Viša srednja klasa“, koji zajedno broje više od 1,5 milijuna YouTube pregleda.

Naime, u petak, 18. svibnja, Frenkie, Kontra i Indigo će album „Egzil“ predstaviti uživo u zagrebačkom klubu Boogaloo.  Tako će i zagrebačka publika imati priliku doživjeti „Egzil“ kroz energičan nastup ove izuzetne hip-hop trojke, a kao poseban gost večeri momcima će se na pozornici pridružiti Edo Maajka!

 

Ulaznice za koncert u pretprodaji su dostupne putem sustava Entrio, po cijeni od 60 Kn, dok će na dan koncerta iznositi 80 Kn. Dodatne informacije o ovom događaju dostupne su i putem službenog Facebook eventa:

https://www.facebook.com/events/1532605893515672/

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni