Vije-sti

Goran Bošković iz Fluentesa dirljivom izvedbom obilježio svjetski dan svjesnosti o autizmu

Goran Bošković iz Fluentesa dirljivom izvedbom obilježio svjetski dan svjesnosti o autizmu

Danas je svjetski dan svjesnosti o autizmu - Udruga obitelji djece s autizmom "Dar" zamolila je Gorana Boškovića iz grupe Fluentes da uglazbi prekrasne stihove mame Daliborke (mame jednog Gregora koji predivno pjeva).

Poznajem mnogo ljudi čija djeca uljepšavaju ovaj svijet na svoj drugačiji i poseban način - iz osobnog iskustva znam da je dovoljno dati im ljubav, zagrljaj i osmijeh. Sve to vrati vam se stostruko kroz svaku njihovu izgovorenu riječ, osmijeh, peticu ili zagrljaj. Isto tako znam koliko roditeljima znači da barem na ovaj dan skrenemo oko javnosti na autizam i potaknemo ljude da im daju upravo to: ljubav, osmijeh, zagrljaj i pjesmu. Najbolje što ja znam raditi je pjevati i svojom pjesmom dijeliti ljubav i radost pa sam na poziv svoje prijateljice Eme Prgomet uglazbio stihove majke Daliborke iz osječke udruge "Dar" i otpjevao ih. - izjavio je Goran.

Rezultat je pred vama - vaša je dužnost dati ljubav svijetu, obući danas nešto plavo, zahvaliti, pročitati, podijeliti, zaplesati - za male plave ljude.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni