Vije-sti

Grupa Boa u Vintage Industrialu

Grupa Boa u Vintage Industrialu

Grupa Boa nakon koncerta u prepunoj Tvornici kulture u sklopu izložbe "Osamdesete" i nastupa na Zagreb Disco Festivalu u rasprodanom Katranu, kultni zagrebački art - rockeri, ponovo nastupaju u svom gradu. Veliki koncert kojim će Boa promovirati svoj novi studijski album, održat će se 4. veljače s početkom u 21 sat u Vintage Industrial Baru. Svi posjetitelji ekskluzivno će, po promotivnoj cijeni, moći kupiti novi, limited edition album "Dok glazba traje" (Menart).

"U novu 2016. godinu ući ćemo s novim deluxe i limitiranim izdanjem novog albuma pod nazivom 'Dok glazba traje'. Na albumu će se naći osam novih skladbi i kao bonus obrada starog hita 'Svi tvoji poljupci' u suradnji s Ivanom Kindl. Dvije pjesme s albuma već su izdane kao singlovi, a uskoro spremamo još jedan singl koji bi trebao izaći u siječnju prije koncerta.Svima koji dođu na koncert u Vintage najavljujemo odličnu svirku i atmosferu s predstavljanjem novih pjesama, ali i s presjekom cijele dugogodišnje karijere grupe Boa!" – izjavili su članovi benda.

Za Bou sa sigurnošću možemo reći da i dalje imaju "ono nešto" zbog čega ih preko tri desetljeća publika vjerno podržava, a hitovi poput "Tako lijepa", "Za vezu je potrebno dvoje", "Milion", "Svi tvoji poljupci", "Stup od soli" , "Jer ljubav je"… i dan danas slušaju i mlađe generacije i imaju posebno mjesto na radijskim stanicama. Novi album ime je dobio prema istoimenom singlu "Dok glazba traje" , a ukupno će brojati 10 pjesama uključujući i aktualni singl "Svemirski prijatelji". Članovi grupe Boa, svoje su fanove odlučili nagraditi i s dodatnim bonus CD-om koji sadrži još 19 pjesama, odnosno digitaliziranih snimaka, snimanih na magnetofon davnih godina (1975-1977.) iz doba srednjoškolskih dana Mladena Puljiza i Slavka Remenarića. Cijeli ovaj limited edition projekt dizajnerski je uobličila članica grupe Petra Oreč. Bou danas čine Mladen Puljiz, Slavko Remenarić, Zvonimir Bučević-Buć, Ivan Čačić, Petra Oreč i Dražen Scholz, a ovo je njihov prvi zajednički album u ovakvom sastavu.
Ulaznice za koncert u Vintage Industrial Baru možete kupiti po cijeni od 50 kuna putem www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima istog sustava. Na dan koncerta, cijena ulaznica iznosit će 60 kuna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni