Vije-sti

Heidi šeće psa novim singlom „Vrijeme“ najavljuje progresivniji zvuk za koji je zaslužan poznati producent

Heidi šeće psa novim singlom „Vrijeme“ najavljuje progresivniji zvuk za koji je zaslužan poznati producent

Nakon što je prošle godine u izdanju Menarta objavljen njihov prvi studijski album koji su s odličnim kritikama dočekale i publika i struka, bend Heidi šeće psa s velikom je motivacijom prionuo stvaranju pjesama za novi album koji najavljuje singl 'Vrijeme' autora Hrvoja Borošića.

Videospot za 'Vrijeme' nastao je u kreativnoj radionici Dinka Čvorića Doringa koji bendu Heidi šeće psa gotovo od samih početaka nudi video vizual u potpunosti usklađen s atmosferom pjesama koje stvaraju. Tako je bilo i ovoga puta, tema prolaznosti vremena redatelju je ponudila obilje inspiracije koju je pretočio u sjajan spot.

Progresivniji zvuk zasluga je glazbenog producenta Lea Anđelkovića kojemu je ovo prva suradnja s bendom čije pjesme odlikuje ne samo autorska i vokalna, već i produkcijska prepoznatljivost čime iskorak prema čvršćem izričaju pokazuje hvalevrijednu namjeru benda da svakim albumom ponudi svježa glazbena rješenja svojoj vjernoj publici o čemu pjevačica benda Heidi kaže: „Pjesma Vrijeme govori o tome kako se ponekad u životu dogodi da se neke stvari i osjećaji vremenom izližu i nestanu, a mi to primijetimo tek kada bude prekasno. Atmosfera pjesme je mistična, na momente čak i mračna, a svejedno zvuči toplo.  Za to je velikim dijelom zaslužan producent Leo Anđelković koji se nedavno pridružio našem timu te nam osvježio i osnažio zvuk, a iz nas izvukao neke nove kvalitete.“

Uspješnice s debitantskog albuma Heidi šeće psa „Reći ćeš mi sutra“, „Vuk“, „Avantura“, „Proljeće“, „Sve što smo htjeli“ i druge do punog izražaja dolaze na live svirkama koje bend najviše vesele i na kojima svi članovi predvođeni sjajnom frontmenicom Heidi pokazuju zavidnu energičnost pa bend s nestrpljenjem iščekuje sljedeći koncert na kojima će odsvirati i novi singl 'Vrijeme'.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni