Vije-sti

Justin's Johnson odradili koncertnu promociju novog videospota u O'Hara klubu

Justin's Johnson odradili koncertnu promociju novog videospota u O'Hara klubu

Nakon što su u prosincu 2013. objavili album "Na krivom mjestu u pravo vrijeme", Justin's Johnson ovu su subotu u splitskom klubu O'Hara premijerno predstavili prvi singl s novog albuma kojeg možemo očekivati tijekom godine.

Justin's Johnson su koncert otvorili projekcijom novog spota. Splitski swing-ska bend napravio je neke zrele promjene u zvuku, što se vidi u uvodnoj pjesmi "All In". Doslovno po modelu "sve ili ništa", vidi se kako novoformirana splitska šestorka misli ozbiljno.

Bend izgleda i zvuči impresivno, a postava koju čine saksofon (Marin Cecić), trombon (Ivan Boban), truba (Frane Mihalj) te gitara i vokal Mire Alača uživo su pun pogodak. Na prvim nastupima u aktualnoj godini, predstavili su i dva nova člana, basista Bernarda Andrijaševića i bubnjara iz Perugie, Cyra Gastonea. Nova pjesma i spot nakon vikenda već prerastaju u hit koji ulazi na mala vrata. Tekst za pjesmu napisao je Miro Alač, dok glazbu potpisuje bend. Hardcore, krimi spot  u stilu "Oceanovih 11" u režiji je dugogodišnjeg suradnika Justinsa, Tonija Mijača. Justinsi sljedeći vikend dovršavaju snimanje ostatka materijala u mostarskom studiju Pavarotti, a na miksu i masteringu albuma rade, Porinom nagrađeni producent, Ivan Božanić i mladi američki producent - Chris Graham. Ovo je svakako jedan novi početak za bend, a od proljeća su i na turneji koju organizira njihova booking agencija Street Pulse koja uz Justinse već duže vrijeme zastupa i TBF,  M.O.R.T. i Saru Renar.

Podršku Justinsima je, uz vjernu publiku, pružio i splitski bend R.O.L.O. koji je nastupio kao predgrupa. Intrigantna trojka je "zarolala" niz pjesama, poigrali su se pedalama, elektroničkim pomagalima i zagrijali publiku.

Ana Patrlj
Ana Patrlj

Fashion only lasts a little while, but an open mind is always in style.