Vije-sti

Novim albumom Justin's Johnson idu

Novim albumom Justin's Johnson idu "All in"

Ovih su dana u splitskom klubu Kocka, kao i tri godine ranije, Justinsi predstavili svoj novi studijski album pod imenom "All In", u izdanju Aquarius Recordsa.

Novim stvarima pristupili su vrlo ozbiljno, uložili jako puno vremena i napora kako bi predstavili drugačiji i svakako autentičan zvuk koji povezuje različite glazbene pravce pod "kapom" swing-punka koji najbolje opisuje novi zvuk Splićana.
Posljednjih godinu dana bend je počeo predstavljati nove stvari te zabilježio par bitnih i odlično odsviranih nastupa (Exit Festival, Tvornica – rođendan 101-inice, Mixer House...). Koncertom u Splitu starta i njihova nova turneja koja u ovom trenutku broji 35 koncerata.

Album su još lani počeli najavljivati kroz četiri pričom povezanih singl-spotova. "All In""Tvrd", kao i intermezzo singl "Vođa" u kolaboraciji sa Sašom Antićem iz TBF-a iOlliem B. odlično su prihvaćeni od strane publike.
Novi album se dosta iščekivao, baš iz razloga što je koncepcijski unikatan primjerak brass zvuka s ovih prostora. Na albumu su radili: Miro Alač, Frane Mihalj, Marin Cecić, Ivan Boban, Bernard Andrijašević, Cyro Gastone i Tomislav Primorac.
"All In" snimljen je u mostarskom studiju Pavarotti uz producentsku pomoć SeadaZaklana i Saše Karabatka, miksan u zagrebačkom studiju Ivana Božanića, te masteriran u SAD-u. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni