Vije-sti

Kako zvuče

Kako zvuče "Dodiri" Borisa Štoka?

Nakon EP izdanja "Puls", Boris Štok ove se jeseni vraća s novim singlom i videospotom koji najavljuju skori izlazak prvog dugosvirajućeg albuma u samostalnoj karijeri.

Novi singl je pjesma "Dodiri" za koju je Štok napisao tekst, dok glazbu su-potpisuje s Darkom Terlevićem.

 

 

Pjesma, podjednako na tragu zvuka 80-tih i moderne plesne elektronike nosi prepoznatljiv Štokov glazbeni pečat evoluiran u odnosu na radove u grupi Quasarr. Odličan videospot nastao je u režiji i po scenariju Jasne Nanut, koja je dosad radila spotove za eminentne domaće izvođače poput Bolesne braće, Nereda & Stoke i Songkillerse. U spotu se pojavljuje model Andrea Lovrić, a snimanje je obavljeno u noćnim satima na nekoliko zagrebačkih lokacija. Materijal je montirao jedan od najcijenjenijih hrvatskih montažera, Vladimir Gojun.

Riječ je o modernom, dinamičnom i produkcijski atraktivnom spotu koji estetikom i senzibilitetom prati plesni elektro - pop novog Štokovog singla U nakladi Aquarius Recordsa Boris Štok objavljuje dugoočekivani debitantski album "Ispod kože", koji će svoju koncertnu promociju doživjeti 26.10. u Tvornici kulture. Borisu će se na koncertu pridružiti i gosti - Josipa Lisac i grupa Chui.

 

Ulaznice po cijeni od 45 kn već se nalaze u prodaji. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni