Vije-sti

Kawasaki 3p izbacili video za franucuski hit

Kawasaki 3p izbacili video za franucuski hit "Šatro"

Pola godine nakon što su izbacili video "dugodugodugo" ( video ), deveteročlana posada Kawasaki 3p-a objavila je i video za pjesmu "Šatro". Radi se o četvrtom singlu skinutom s albuma "Goli zbog pasa" koji je dočekan pohvalama kritike i publike.

Videospot za pjesmu "Šatro" u duhu pankerske ''uradi sam'' filozofije režirao je i montirao Mario Borščak, basist benda. Prilikom premijernog emitriranja videa bend se zahvalio ekipi koja im je pomogla u snimanju, a to su djevojke iz studija "Angels Body and Emotions", Jiggy bar u kojem je video djelomično sniman, te Muzeju automobila Ferdinand Budicki.

Vodeći vokal u "Šatru" je dobro prepoznatljiv trubač benda Igor Pavlica, koji je cijelu pjesmu otpjevao na franuckom jeziku.

Nakon nekoliko nastupa kojima su potvrdili svoj rastući status prvoligaške koncertne atrakcije, poput onog u Domu sportova ili u sklopu Brijačnice na Zagrebačkom Velesajmu, K3p ove je godine jedan od headlinera INmusic festivala na kojem će nastupiti 21. lipnja, tik prije Flrorence and the Machine.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni