Vije-sti

Kensington Lima - plesne cipelice u potrazi za najdražom pjesmom

Kensington Lima - plesne cipelice u potrazi za najdražom pjesmom

Kensington Lima predstavlja novo ostvarenje, pjesmu i spot "Waiting For My Favorite Song" u kojem su sudjelovali i članovi tima Sound Report portala.

Ova pjesma je spomen zahvalnica mojoj glazbenoj inspiraciji, zvukovima kalifornijskih kanjona s kraja šezdesetih i početka sedamdesetih, americani i country rocku. Slušajte je raširenih ruku i zatvorenih očiju! - poručuje Radić.

Video uradak su režirali Ana Miljanić i Marko Šolić, a montirao ga je Juraj Belošević. Radi se o mladim snagama Društva Cygnus, ujedno i članovima tima Sound Report portala. 

U spotu glume Kristina Grubiša, Juraj Belošević, Tamara Čaušević, Mladen Klarić i Ines Kovačević dok je za koreografiju bila zadužena Anamarija Vidošević. 

Spot je snimio Marko Šolić.

Pjesmu je, kao i sve dosad objavljene, producirao Mark Mrakovčić, a na gitari gostuje Josipov prijatelj iz grupe Buđenje, Darko Bakić, čiji riffovi otkrivaju njegove blues korijene. Album prvijenac na kojem će se, uz nove pjesme, naći već poznati singlovi "Day Off", "It Was Better in the Days of Cassette" te duet s Aljošom Šerićem "Chasing Sunset" bit će objavljen tijekom 2018 u vlastitoj nakladi.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni