Vije-sti

Let 3 - Antivalentinovo u Domu sportova

Let 3 - Antivalentinovo u Domu sportova

Biti će ovo najveći samostalni koncert Leta nakon onog održanog početkom godine u Laubi, kada su premijerno izveli pjesme sa nadolazećeg albuma. Kako je svaki koncert benda glazbeno-scenski događaj sam za sebe, niti ovaj neće biti izuzetak. Što će nam pripremiti povodom "Antivalentinova" članovi benda za sada ne otkrivaju, a koncert najavljuju slijedećim sloganom: "Ništa ljubav, samo karanje!"

Kako bi financijski olakšali što većem broju svojih obožavatelja da dođu na koncert, bend je odlučio za cijenu jedne ulaznice, omogućiti ulazak na koncert za dvije osobe, bilo da se radi o dvije žene, dva muškarca ili čak o mješovitom paru muško-žensko! Jedna ulaznica koja vrijedi za dvoje prodavat će se po jedinstvenoj cijeni od 80 kn u pretprodaji, bilo da dolazite sami ili u paru. Na dan koncerta ulaznica koja vrijedi za ulaz dvije osobe prodavat će se po cijeni od 100 kn.

Ali to nije sve!

Na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj "early bird" cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta3 i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta "Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky"! Novi album i koncert, Let 3 će najaviti i novim singlom, čija se objava očekuje krajem ovog mjeseca.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni