Vije-sti

Luxus Lord i Hard Time predgrupe Slashu i ekipi u Zagrebu

Luxus Lord i Hard Time predgrupe Slashu i ekipi u Zagrebu

Zagrebački bendovi Hard Time i Luxus Lord nastupit će kao predgrupe na velikom koncertu Slasha, Myles Kennedyja i The Conspiratorsa na stadionu Šalata u petak 26. lipnja.

Četvorka Hard Time, veterani domaće hard’n’heavy scene nastupom na Šalati idealno će zaokružiti jako zaposlenih nekoliko mjeseci. Naime, bend je upravo završio snimanje novog albuma koji će tijekom godine biti objavljen za Dallas Records, a publika će prije Slasha imati priliku premijerno čuti nekoliko pjesama. Nakon Zagreba grupa će nove pjesme predstaviti i na 49. izdanju legendarne zaječarske Gitarijade. Jedan od prvih sastava koji se svojom glazbom probio van granica Hrvatske još tamo početkom 90tih na kontu ima četiri studijska albuma i bezbroj nastupa od kojih se posebno ističu otvaranja za Deep Purple, Motorhead, Cult i Scorpionse, svirka na Wacken Open Airu, turneje po Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Nizozemskoj…

Luxus Lord čine iskusni glazbenici iz raznih domaćih underground bandova koji su zanat pekli u grupama Alaska, Mikrofonija, Good Day To Die, Stepping Stone i mnogim drugima. Kao Luxus Lord koncertno nastupaju od početka prošlog ljeta, a zvuk koji ih najbolje opisuje mješavina je alternativnog rocka 90-ih, grungea i stoner rocka. Kuriozitet ovog kvarteta je dupli debitantski album “Inkartani / Jutro nije bajka" s ukupno 20 pjesama objavljen ove godine.

 

Organizator koncerta je LAA.

Ulaznice

Cijena ulaznice će do 25. lipnja izositi 190 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 220 kn.

Službena prodajna mjesta

Zagreb

  • Dirty old shop, Tratinska 18 - Zagreb
  • Rockmark, Berislavićeva 13 - Zagreb
  • Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7 - Zagreb
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13 - Zagreb
  • Hard Rock Place, Hrvatske bratske zajednice 4 - Zagreb
  • Dallas Music Shop, Splitska 2a - Rijeka
  • Dancing Bear CD Shop, Dioklecijanova 6 - Split
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni