Vije-sti

Muscle Tribe stiže u KSET

Muscle Tribe stiže u KSET

Još jedan bend iz Pablove kuće dolazi uveličati program u sklopu KSET-ovog okruglog rođendana u petak, 7. listopada.

Zagrebački Muscle Tribe of Danger and Excellence ovom prilikom ne dolazi samo proslaviti rođendan Kluba, nego se KSET-u pridružuje u slavlju, obilježavajući pet godina postojanja benda. S dva izdanja i brojnim zapaženim nastupima iza sebe, zasluženo nose titulu miljenika publike, a svoj su status gradili i u kultnom prostoru nekadašnje FER-ove kotlovnice.

Od osnutka 2011. ova četvorka kombinira svoje različite glazbene pozadine tvoreći jedan nezaustavljiv alter rock stroj koji publici garantira odličan koncert gdje god i pred koliko god ljudi da se pojave. Utjecaji punka, grungea, hardcorea i funka čujni su u njihovoj muzici, no Muscle Tribe se i dalje opire svrstavanju u jedan žanr isprobavajući nove terene i pritom ne prestajući biti bučni i dobro se zabavljati. Iza njih je pet godina, mnogi rasprodani koncerti, jedan album i jedan EP.

Osim standardnog dobrog provoda, možete očekivati i poneko iznenađenje koje priliči ovakvoj manifestaciji.

Ulaz se otvara u 20h. Cijena karte iznosit će 35 kuna u pretprodaji i 45 kuna na ulazu, a karte se mogu nabaviti od 12.9. u KSET-u i Dirty Old Shopu.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni