Vije-sti

Navarro izbacio novi singl “Ceste”

Navarro izbacio novi singl “Ceste”

Mladi zagrebački rockeri svojom novom pjesmom „Ceste“ najavljuju svoj nadolazeći album prvijenac. Jučer je u Music Pubu Zlatka Turkalja na 2. programu premijerno pušten novi singl nakon odličnih „Predivan dan“ i „S druge strane“!

„Ceste” definitivno odlikuje zarazan ritam i odlična produkcija za koju je zaslušan autor pjesme Martin Žunec. Navarro, uz Martina kao autorsku okosnicu benda, čine sada već uigrani glazbenici Nikola Rimac i Ivan Petričušić koji ne kriju zadovoljstvo smjerom kojim ide njihova glazba.

Navarro je mladi rock bend osnovan 2011. godine u Zagrebu. Nakon osnutka, ubrzo objavljuje demo album Preludij, osvaja 1. mjesto na demo festivalu u Velikoj Gorici te nakon nekoliko većih festivalskih koncerata potpisuje diskografski ugovor sa Dallas Recordsom.

“„Ceste” je pjesma koja govori o situacijama u kojima se svakodnevno nalazimo kad se jednostavno zasitimo svega i onda želimo nekamo pobjeći, bez obzira gdje to bilo. Naše „Ceste” su jedan takav bijeg zamaskiran u rock polu-baladu.”izjavio je Martin Žunec.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni