Vije-sti

Novi vizualni identitet benda Otrovna Kristina najavljuje zagrebački koncert i novi album

Novi vizualni identitet benda Otrovna Kristina najavljuje zagrebački koncert i novi album

Zagrebački rock bend Otrovna Kristina predstavlja novi vizualni identitet s kojim najavljuju novi album, kao i koncert u zagrebačkom Saxu 22. travnja.

Osvježeni vizualni dio možete provjeriti na web stranici benda. Novi album će biti gotov krajem godine, a ovaj eksplozivni rock trojac materijal u pripremi najavljivat će postepeno i to objavom singlova. Prvi koji će ugledati svjetlo dana je "Suša", a Otrovna Kristina već radi na snimanju spota koji će biti predstavljen uoči zagrebačkog koncerta.

Spot za singl "Suša" je zaista sniman u pustinji, i to na pješčanim dinama Sardinije, čemu svjedoče sjajne fotografije sa snimanja. Pripremom spota i dalje nastavljaju koncept kojim svaka pjesma dobiva i pripadajući video broj.

Novi spot i singl će se pridružiti svim dosadašnjim uratcima Otrovne Kristine, kao što su "Pita", "Igram da zaboravim", "Vrata moći""Poljubi me u treće oko" ili "Viking". Sve njih ćete moći čuti na nadolazećem koncertu u zagrebačkom Saxu u subotu 22. travnja. Koncert će otvoriti mlada rock grupa Spiridon.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni