Vije-sti

Objavljeni novi izvođači na Gričevanju

Objavljeni novi izvođači na Gričevanju

Pipsi na Gricevanju

Pips Chips & Videoclips zatvaraju Gričevanje

Koncertom na platou Tuškanac Gričevanje će 31. svibnja zatvoriti grupa s čak 6 nominacija za ovogodišnji Porin - PipsChips&VideoClips. Na vrhuncu karijere, Pipsi na svom posljednjem singlu ‘Trubač’, s recentog albuma ‘Walt’, surađuju s frontgirl Jinxa Jadrankom Ivaniš Yayom i Punčkama, također izvođačima ovogodišnjeg Gričevanja. Za finale Gričevanja tako možete očekivati all stars spektakl.

A gotovo na samom početku Gričevanja istog dana 22. svibnja pozornicu će dijeliti grupe Benchwarmers i ESC Life.

Zagrebački kvartet koji posvećeno svira distorziranu pop glazbu Benchwarmers amalgam je bendova koji su svirali pod stijegom alternativne rock glazbe 90-ih, s ljubavlju prema jednostavnim pop melodijama. Njihov album ‘Define Success’ trenutno dostupan samo u digitalnom obliku na bendovskoj web stranici, uskoro će izaći i na vinilu.

ESC Life četiri su iskusna underground glazbenika koji odnedavno u ovom sastavu napokon realiziraju svoj indie rock poligon, u kojem ispoljuju svu ljubav prema rock gitarama, pop melodijama i starim punk pločama.

Gričevanje će otvoriti rođendanski koncert grupe Jinx. Ostali izvođači su Let 3, Lovely Quinces, Irena Žilić, Repetitor, Punčke, Moraines, Tobogan, Igut, Jonathan, Diskodelija i Muscle Tribe of Danger and Excellence. Koncerti na otvorenom i party-ji pod kupolama održavat će se od 20. do 31. svibnja, i to prošireno na dvije lokacije – platoima Gradec i Tuškanac. Ožujsko pivo, kao pokrovitelj svih kvalitetnih urbanih glazbenih događanja, pridružuje se Gričevanju u ulozi glavnog partnera.

Svi koncerti na Gričevanju su besplatni.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni