Vije-sti

One Piece Puzzle daruju svoj album

One Piece Puzzle daruju svoj album

Riječki interventno-glazbeni sastav One Piece Puzzle nakon višegodišnje diskografske pauze izbacio je svoj treći po redu album naslovljen "III" (tri). Nakon albuma "13 Zlatnih Hitova" (2009.) i "Obiteljska Simfonija" (2011.), OPP su odlučili album "III" dati javnosti na besplatni download.

U vrijeme opće gramzivosti i pohlepe odlučili smo ići kontra države i Vlade Republike Hrvatske te darovati javnosti i vjernim slušateljima naš najnoviji uradak kako bi u njemu svi besplatno uživali - rekli su članovi grupe OPP. Na albumu se uz aktualni singl "Ja Se Smanjujem" nalazi deset pjesama koji zvukovno variraju od industrial metala do sladunjavih rugalica za bradate muškarce. Album možete preslušati na YouTubeu, a u slučaju da se odlučite na download tu je bandcamp stranica koja nudi i mogućnost navedi svoju cijenu kupovine pjesama u slučaju da financijski želite podržati rad grupe.

Za fotografije na albumu odgovoran je Kristijan Vučković, a za dizajnerski dio posla odgovorni su OPP-ovi Svemir Travica i Gospodin T. Produkciju potpisuje OPP, a mastering Matej Zec iz studija G.I.S.

Link za direktni download albuma: https://tinyurl.com/ybzhcnug
Link na Bandcamp stranicu: https://onepiecepuzzle.bandcamp.com/album/iii
Link na Youtube playlistu albuma: https://tinyurl.com/y8fj786x

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni