Vije-sti

Overflow ima novu pjesmu - poslušajte

Overflow ima novu pjesmu - poslušajte "I Know You"!

Nakon upečatljivog prošlogodišnjeg diskografsko-koncertnog povratka predstavljanjem trilogije spotova/singlova 'Dim' - 'From My Lips' - 'Words', Overflow nastavlja priču s novim singlom 'I Know You'.

Premijerno su ga čuli svi koji su u prosincu prošle godine svjedočili jedinstvenom pohvatu inventivne petorke kada su odsvirali tri koncerta u tri grada tijekom jedne večeri. Tada smo dobili i mali uvid u ono na čemu rade i čemu su posvećeni posljednje dvije godine, kada je ponovo počelo njihovo glazbeno putovanje. Kako i sami kažu, stvaranje novog uvijek je ispred recikliranja starog, želja napraviti nešto drukčije, a jednako uzbudljivo i angažirati slušatelja da propituje sebe, okolinu, trenutak u kojem postoji(mo).

Mi zaista ne nudimo odgovore, putove ili rješenja. Mi nudimo uznemirenost, poticaj za razmišljanje, nudimo ono što možda i nije najugodnije čuti, nudimo izazove. Današnji svijet pun je apsurda i paradoksa, nije ga lagano razumjeti, ali je zato podatan za pitanja o njemu, za stvaranje. izjavio je u jednom razgovoru Goran Živković Žika koji sa Zokijem, Krtom, Konom i Daucom postavlja pitanja, a svatko od nas (sebi) daje odgovore.

Overflow je kohezivna skupina, kompatibilna petorka što odlično prikazuje i spot za novi singl. U režiji i glumačkoj postavi Overflowa, pjesma ‘I Know You’ dobila je efektan i dinamičan vizualni identitet. “Provokatori koji postavljaju pitanja” svakome pojedinačno ostavljaju odgovore na izbor.

 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni