Vije-sti

Pogledajte novi videospot rock benda Rezerve

Pogledajte novi videospot rock benda Rezerve

Makarska rock grupa Rezerve predstavila je videospot za novi singl. Riječ je o pjesmi "Ne voli, ne voli". Spot je sniman krajem prvog mjeseca u splitskom hotelu "Bellveu" pod redateljskom palicom Milana Latkovića i njegovog tima. Uz članove benda, u videospotu se pojavljuje poznata hrvatska manekenka i prijateljica benda Kristina Šalinović.

Poznatoj manekenki Kristini Šalinović, čije ime se trenutno nalazi na ljestivci top 50 najtraženijih svjetskih manekenki, a koja je nekoliko puta krasila naslovnice Voguea, ovo je prva uloga u spotu. Kristina ističe kako su je dečki iz benda oduševili. "Suradnja je nastala slučajno jer smo svi iz Makarske. Igrala sam ulogu ubojice vampira, ali na neki romantičan način. Rezerve su genijalne, a njihovu glazbu čak sam počela slušati i u slobodno vrijeme što zapravo ni ne čudi jer i inače volim dobar rock'n'roll, metal i punk'"- rekla je manekenka svjetskog glasa koja inače sluša Johnnyja Casha, Panteru i SOAD. 

Rezerve djeluju već dvije godine i na prošlogodišnjem izdanju banjalučkog Jelen Festa su osvojili drugu nagradu, dok su se na Karlovačko Rock Off-u našli visoko pozicionirani između 15 najboljih bendova. Iza sebe imaju i samostalno objavljeni EP "Evo Rezerve!" 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni